Watson testissä mökillä (+ leffa-arvonta)


[highlight]Kaupallinen yhteistyö: Watson[/highlight]

Perinteisiä syitä olla menemättä mökille:

[minus_list]
 • Siellä on huono keli
 • Siellä ei ole mitään tekemistä (= telkkaria)
 • Hirvee vaiva
[/minus_list]

watson kokemuksia

Watson kokemuksia

Kaikki totta, ainakin vielä aikana ennen suoratoistopalveluita.

Korkattiin mökkikausi viikko sitten. Autossa matkalla mökille tajusin yhden tärkeän unohtuneen asian: Vain elämää oli tulossa samana iltana. Seurasi klassinen ei-jes-ei-jes tilanne.

Ensin olin et ”EI! me unohdettiin Vain elämä!”, sitten olin et ”JES! Voidaan katsoa se tässä matkalla mun kännykästä livelähetyksenä!” ja Watsonin avattuani huomasin että ”EIH, Nelosen kanavat ei näy Watsonista mobiililaitteissa” (muut kanavat ja ohjelmat, kuten se Euroviisujen finaali taannoin kyllä onnistuu).

Seuraavana päivänä sain tietysti olla taas ”JES, me voidaan katsoa se nyt tallenteista tietokoneesta”.

watson kokemuksia

watson kokemuksiaTämän hetken syyt mennä mökille:

[plus_list]
 • Onhan meillä ulkovaatteita
 • Onhan meillä Watson
 • Yksikin virvelin heitto laiturilla on vaivan väärti
[/plus_list]

Olisin nytkin tätä kirjoittamassa mökillä, mutta vuoden toinen vatsatauti iski toisen potilaan eilen aamulla. Jos sinä pääset mökille asti ja kärsit tekemisen puutteesta suomalaisen kesäsään piinatessa, hoida tästä arvonnasta itsellesi tekemistä.

[highlight]EDIT: arvonnan sääntöjä muutettu ja arvontaa jatkettu koska nimeltä mainitsematon bloggaaja oli kärsinyt lyhytaikaisesta dorkuudesta. Yksi voittaja, viisi koodia hänelle.[/highlight] [highlight]Arvonta:[/highlight] Jätä kommentti! Kommentillasi osallistut arvontaan, jossa voit saada 5 leffakoodia. Leffakoodit voittanut lukija voi aloittaa kuukauden maksuttoman kokeilujakson, jonka aikana saa vuokrata ilmaiseksi viisi vapaavalintaista elokuvaa Watsonin Makuuni –vuokraamosta. Arvonta suoritetaan perjantaina 16.6.2017 klo 23.

Ja muistathan että vaikket arvontaan osallistuisi tai siinä voittaisi, voit aina ottaa sen kuukauden ilmaisen kokeilujakson Watsonia (normaalisti 9,90€/kk).

Meidän testaamisemme loppuu pian, mutta näyttää siltä että jäämme Watsonin asiakkaiksi.

Vanhaa telkkaria ja sen palveluita ei olla kertaakaan jakson aikana kaivattu ja Watsonin kuukausimaksu on alle puolet nykyisistä TV-maksuistamme. Kaikki on toiminut tosi hyvin, jopa siellä mökillä jossa nettiyhteys on vähän huonompi, vaikka aiemmin varoittelin teitä ettei huonolla netillä kannata kokeilla. Ainakin mökillä kannattaa!

Raportoin myöhemmin jäikö palvelu meille oikeasti käyttöön vai ei. Täältä voit tsekata meidän ensimmäiset tunnelmat Watsonista muutama viikko sitten.

Ps.Voisiko tämä sairastelu jo loppua kiitos.

12 Kommentit

 • KKrista

  Varmaan ainakin nyt, kun koululainen päättikin, että (toim huom h*******n kalliilla) kesäpäiväleirillä ei olekaan kivaa ja vanhemmilla töitä vielä pari viikkoa ???

 • Viivi

  Netflix, HBO ja Areena on kyllä päivittäisessä käytössä. Telkkarista katsotaan joskus ”livenä” lastenohjelmia, mutta yleensä nekin jostain suoratoistopalvelusta. Edellinen leffavuokrausyritys on Elisan viihteestä, sitä leffaa ei koskaan nähty yrityksestä huolimatta, ja viihteen kake lahjoitettiin nopeasti vauvan leluksi. ? Ennen kuin asuttiin lähempänä leffavuokraamoa, niin että vuokrattiin kyllä elokuvia joskus useampikin viikossa, nyt ei ehkä edes sitä kerran vuodessa…? Mutta joo, oispa mielenkiintoista testata toimisto tää makuunin vuokraamo.

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   Onnea onnea, voitto napsahti! 🙂 laitatko meiliä valeaidin @ Gmail. Com niin yhdistän sinut palkintoon!

 • Sanna P

  Ihan kotona illalla aina miehen kanssa illallista syödessä kun jotain telkkarista katsotaan, yleensä just leffoja tai tv-sarjoja, niin kiva ois tääkin palvelu testata.

 • Manta0

  Työpäivän jälkeen kotona sohvalla miehen kanssa 🙂

 • SannaMi

  Vois olla kätevä kun tuntuu ettei TV:stä tule muuta kuin uusintoja näin kesäaikaan…

 • Hätä on suuri

  SOS! Luen sun (ja monien muiden) blogia Suomen blogimedian etusivun kautta ja muuton jälkeen yksikään sun postauksista ei oo ollut siellä! SOS!

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   No SOS todella!!! Hyvä kun muistutit, laitan hätäviestin, kiitos!

 • Nanna

  Mökillä voisi olla tosi hyvää ajanvietettä lapsille 🙂

 • SalliS

  Lapsille varmasti löytyisi katsottavaa sadepäivien varalle 🙂

 • JennaO

  Sateisina päivinä mökillä, kun ei ole oikein mitään mahdollisuutta mennä ulos puuhastelemaan.

 • Ansku

  Tää vois olla vaihtelua,ainakin tuolle nuoremmalle joka tuijottaa netflixistä samoja sarjoja toista vuotta putkeen.. 🙂 Ja ehkä itsellekin löytyy uusia leffoja!

  Ansku

Tämän viestin kommentit on suljettu.