Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uusi pakohuonepeli tulossa!

Ystävämme ovat perustaneet uuden escape roomin, pakohuonepelin, Turkuun. En ole vielä käynyt sitä kokeilemassa mutta ystävieni huumorintajun ja älyn tuntien lafkan ensimmäinen huone Creepy Circus on varmasti nimensä mukainen. Käykää te kokeilemassa!

Odotan raporttia karmaisevista tehtävistä ja älyvapaasta logiikasta.

Tästä innostuneena olen kuitenkin kehittänyt tänne Helsinkiin oman pelin! Loin täysin uudenlaisen konseptin, hieman tarkemmalle asiakasryhmälle. Aion avata ensi syksynä vanhemmuuden pakohuonepelin.

Konseptini on hieman erilainen kuin nyt markkinoilla olevat pakohuoneet.

Ensinnäkin, peli pelataan aina omassa asunnossa. Kyllä, sinun kotisi on sinun oma pakohuoneesi. Toisekseen, peli on suunniteltu vain pienten lasten vanhemmille. Perheessä olisi hyvä olla kaksi alle kolmevuotiasta lasta, mutta tapauksesta riippuen kaikki täysi-ikäisiin asti lasketaan.

Huoneeseen voi mennä yksin, mutta suosittelemme suorittamaan tehtävänä parina. Ulos pääseminen on kahdestaan paljon hauskempaa!

Normaalista pelistä poiketen tähän pakohuoneeseen liittyy ns. eläviä näyttelijöitä, hahmoja jotka vaikeuttavat pelin kulkua. Annetut tehtävät ovat myös paljon vähemmän harkittuja tai ennalta määrättyjä.

Pelin aikana saatat kohdata mutkikkaita pähkinöitä, kuten missä helvetissä mun avaimet taas on, onko joku leikkinyt mun lompakolla ja mihin kaksivuotias voisi piilottaa korvakorut (vinkki: katso aina pesukoneeseen!).

Huoneissa tarvitaan usein myös matemaattisia taitoja kun pelaavat laskevat minuutteja joiden jälkeen ei enää ehdi teatterin näytökseen tai kuinka monta alkoholiannosta kehtaa juoda ennen paluuta.

Uutta pelissäni on hajuhaasteet. Pelaajan on ehkä selvitettävä, mistä hentoinen kakan tuoksu leijailee. Muistathan, että haju saattaa tulla myös sinusta!

Merkittävässä osassa peliä onkin tosiasiassa oman ulkomuodon varmistaminen. Ei ole lainkaan tavatonta, että huoneesta päästään lopulta ulos, mutta pelaaja huomaa myöhemmin laittaneensa vain toiseen silmään ripsiväriä.

Kiusallista.

Jossain kohtaa hahmot saattavat heittäytyä täysin omituisiksi. Minun täytyy varoittaa, että jopa mustelmia voi tästä seurata. Yllättävän moni pelaaja raportoi hahmojen roikkuneen puntissa, purreen kättä tai heittäneen huulipunalla.

Osa hahmoista on jopa torpedoinut mahdollisen voiton oksentamalla viime metreillä kilpailijoiden päälle.

Yhteistä nyt markkinoilta löytyville peleille on se, että aikaa poistumiselle on varattu 60 minuuttia, ja jos käytävä ei sen jälkeen oven takana näy, kilpailija puhkeaa todennäköisesti holtittomiin pettymyksen kyyneliin.

Voittajat taas jakavat Facebookissa voitonriemuisen kuvan, ”we made it out!”

Peli kulkee alustavasti nimellä Crappy Circus. Varauksia otetaan vastaan heinäkuusta alkaen!

JAA
8 Comments
 • Anu/ Konalla
  kesäkuu 9, 2017

  Kerrassaan hieno idea. Tosin luulin ensin, että puhuit konkreettisti mutkikkaista pähkinöistä. Että käteen lyödään joku cashew ja siinä sitten jotain. Mutkikas pähkinä.

  • Valeäiti
   kesäkuu 9, 2017

   Hei se kommentoi! Hän on oikeasti elossa! 🙂 Lol ät mutkikas pähkinä. Voi kai sen niinkin nähdä 😀

   • Anu/ Konalla
    kesäkuu 9, 2017

    Joo, hän myös lukee taas blogeja! Ja se on ihanaa!

    • Valeäiti
     kesäkuu 9, 2017

     Ja mikä parasta: kirjoittaa!! Good to have you back 🙂

     • Anu/ Konalla
      kesäkuu 9, 2017

      Voi kiitos ❤️ Roolisi oli vallankin suuri palaamisen kanssa.

    • Valeäiti
     kesäkuu 9, 2017

     Jeee, internet saa kiittää minua! 🙂

 • Mirkka / Hima Saimi
  kesäkuu 9, 2017

  Olen itsekin miettinyt tällaista tosi elämän pakohuone peliä 🙂 Joulu-editionissa etsitään kadonneita joulukuusen koristeita joita taapero on kuljettanut kuusen alaoksilta ympäritaloa.

  • Valeäiti
   kesäkuu 9, 2017

   Hahah, loistava! 🙂