Valeäidille tunnustus

Voi kuinka kivaa ja jännittävää, minua on muistettu! Kiitos! Ukkovallan Akka antoi minulle tunnustuksen, kas tällaisen:

Tunnustuksen saaminen on minulle varsin uutta (ja mahtavaa, uujee!), onneksi mukana tuli ohjeita:

  • Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi. (check!)
  • Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla. (check, alempana!)
  • Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi. (check!)
  • Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin. (check!)

Ja sitten se vaikea osuus, viisi suosikkiblogia. Harmikseni olen huomannut, että oma bloginluku rajoittuu nykyään melkein vain äitiysblogeihin. Tai siis vain, jätetään se melkein pois. Tästä hyvityksenä lupaan lisätä jatkoa ajatellen listaan jonkin sellaisen blogin, jossa ei voi tulla vahingossa vaipat vastaan. Ehdotuksia? Tässä listassa pitäydyn äitiysblogeissa kun en muuhunkaan kykene.

Tämä lista on sitäpaitsi suurelta osin oman blogin lukijoista löytynyt, tai heidän kauttaan. Kiitos kaikille mukana roikkujille ja kommentoijille tälläkin tavalla:

  • Intonaatio ja Verskin Valtakunta: Samassa bulletissa, koska tykkään kummastakin samoista syistä. Kummatkin kirjoittaa hyvin, hauskasti ja positiivisesti arjestaan olematta sellainen positiivari. Tiedätte kyllä mitä tarkoitan. kummallakin on lisäksi mahtavia kuvia aina mukana. Verski ja Onia on joo niin usein luettuja (ja vastaavasti täällä kommentoivia) että välillä suorastaan unohdan, ettei ”oikeasti” tunneta.
  • Visuaalisesti Vaativa: Ehkä parhaat kuvat, hyvää ja usein päivittyvää tekstiä, jossa sekä hyviä pohdintoja että päivän höpö höpöjä. Ertyismaininta siitä, että Kottarainen ei ole pelkästään taitava graafikko, vaan myös esittelee ja markkinoi omaa duuniaan ihan just niin paljon kuin pitääkin. Sitä on ilo seurata, toivon että saat ihan mielettömästi lisää kivoja projekteja vaikka se stressiä tuottaakin.
  • Salamatkustaja: Vanha rakas suosikkini, ensimmäinen äitiblogi (!) johon päädyin kun ummikkona netin avasin ja raskaudesta tietoa etsin. Ajatttele nyt, tollaiseen blogiin jouduin. Takuuvarmat naurut, rikas ja yllättävä kirjoitustapa, ja kuitenkin myös paljon hyvin ajateltua analyysia kaiken maailman epäkohdista, olematta kuitenkaan ihan hippi. Yrittäjäkin vielä. Itseasiassa vähän ärsyttävää kun nyt oikein ajattelen, tämäkin nainen tekee kaiken ja vähän vielä lisää ja sitten jaksaa vielä blogata.
  • Lähiömutsi: Uusi vanha löytö, jonka jostain syystä unohdin välissä ja nyt onneksi bongasin Kantokiertueesta. Sellainen löytö, että blogia lukee yhdeltä yöllä kännykästään läpi, vaikka nukkua piti jo aikoja sitten. Erittäin hyvin kirjoitettu, löytää jotenkin juuri ne sanat, jotka olisin halunnut itse löytää. Realistinen, analyyttinen, rehellinen ja kuitenkin nauratttaa. Suoraan suosikkeihin.
Ja nyt näitä miettiessäni huomaan, että omastani ei voisi sanoa että on hyvät kuvat. Ei ole kuvia, ja jos on, ne on kännykkäsutaisuja. Lupaan tässä siis samalla ryhdistäytyä; ottaa kuvia, tyhjentää koneen, keskittyä tähänkin joskus.