Vapauta sisäinen suunnittelijasi!

On aika järjestää taas arvonta, sen huiman 200 tilaajan kunniaksi! Kuten aina, tämä tuli täytenä yllätyksenä (jotenkin kai odotan että ihmiset loppuu maailmasta kesken, tai että tämän blogin kohderyhmä nyt ainakin), eikä mitään palkinnonhajuakaan ollut valmiina sen 200. naaman ilmestyessä. Joten heitin FB:n puolella ilmaan kysymyksen, mitä saisi olla?

Ja vastaus oli aivan mahtava: Valeäiti t-paita! Loistoidea! Nyt sattuu nimittäin olemaan niin, että meidän talomme kivijalassa toimii painattamo, joka mainostaa fruit of the loom:ia kovasti t-paitoja omilla painatuksilla, varsin halvalla. Sivumennen sanoen olen lähes varma että lafka on vähintään rahapesula, jollei huumelabra, koska oikeasti, paitakauppa? Nykypäivänä? Ilman yhtäkään asiakasta i k i n ä?

Anyway, paita sen on oltava. Helppo ratkaisu olisi ottaa masentuneen musta t-paita jossa lukee isolla ”Valeäiti”, mutta kokeillaan nyt ensin jos jotain muutakin löytyisi. Lisätään vielä vettä myllyyn: Jos joku heittää minua jollain aivan valtavan hienolla idealla, heitän koko blogin tunnukset uusiksi. Seuraa siis kilpailun ja arvonnan yhdistelmä, näin:

Ihan vinkkinä: tälläiset ei ehkä voita.

1. Keksi logo ja / tai slogan ”valeäiti” -paitaan. Voit myös ehdottaa väriä, mallia tms, jos haluat.

Laita ehdotuksesi joko kommentttina tähän postaukseen, tai mikä parempaa, valmiina tiedostona osoitteeseen valeaidin (at) gmail . com . Vielä onnellisempi olen, jos se mahtava paras ehdotus taipuisi myös blogin otsikoksi nykyisen Powerpointilla väännetyn kuvan tilalle.

2. Kun paras ehdotus on valittu (tai todettu ettei yhtäkään tule ja palataan takaisin ekaan vaihtoehtoon), pistetään pystyyn arvonta, jossa joku onnellinen voittaa itselleen tuon paidan. Toki parhaan ehdotuksen tuottanut lahjakkuus saa paidan myös itselleen! Ja kunniaa!

Laita ehdotuksesi ennen vappua niin päästään arpomaan pian.

Ja eräs Kottarainen voisi osallistua, kiitos 😉