Viikon parhaat, nyt kun ne näen

Tää kuukausi on ollut mulle vähän raskas, ja huomaan sen vasta nyt tässä sen kääntyessä kohti loppua. On ollut stressiä, huonoja öitä ja kaiken alkusyynä sekä osin seurauksena sitä perkeleen migreeniä.

Tänään heräsin jotenkin sellaiseen nyt saa riittää -fiiikseen, ja kun päivästä vapautui yhtäkkiä pari tuntia aikaa (koska fellow kiireestä vänisevä Julia ei ehtinyt tavata mua, lol!) tajusin vihdoin käyttää sen ajan itseeni. Päivästä tuli tosi ihana ja se korjasi paljon. Luulen, että saan taas rauhoitettua omaa sekopäistä meininkiä hetkeksi tämän avulla.

Levollisen päivän innoittamana tajusin ensinnäkin miettiä, mitä kaikkea hyvää tässä viikossa ja lähiaikoina on ollut, joten tässä niistä pieni osa!

VIIKON PARHAAT

Maanantaina päästiin (liput saatu!) Pikku Papu -konserttiin pienten kanssa ja se oli super ihana! Nelonen on alkanut laulaa vähän enemmän ja usein se on just Pikku Papua, hirmu liikuttavaa!

Kolmosen uusi harrastus on hänelle tosi mieluinen. Hän odottaa super innoissaan aina voimistelupäiviä, jaksaa keskittyä sen hurjan 90 minuutin treenin läpi ja oppiikin paljon!

Neloselle tää on vähän rankkaa, koska hän haluaisi mennä kaikkialle siskon kanssa ja jää aina itkemään että hänkin haluaa pumppaan. Ihanaa muuten sekin miten paljon Nelonen on alkanut nyt puhua! Pumpan sijaan mentiin naapurille leikkimään, mikä oli taas aivan super ihanaa. Tykkään tästä uudesta reippaammasta Hannesta, joka tutustuu uusiin ihmisiin.

Tätä tutustumista on ollut viime aikoina myös töissä, tuntuu, että monen vaikuttajakollegan kanssa suhteet vain syvenee ja oon tavannut monta ihanaa nyt ekoja kertaa livenä. Mulla oli tosi pitkään, siis vuosia, vähän ulkopuolinen olo vaikuttajabisneksessä. Olin uusi, pieni ja toisaalta vanha😄 Oudossa päivätyössä enkä todellakaan lifestyle, mikä silloin 2012 oli isompi asia kuin nykypäivän aitous.

Lindexin PR-tilaisuudessa tajusin, että tunsin melkein kaikki paikalla olleet ihmiset, suurimman osan vielä ihan tosi hyvin! Se lämmitti kovasti mieltä, tuli sellainen olo, että olen tärkeä osa tätä erikoislaatuista yhteisöä. Muuten: Lindex tuo siis markkinalle ulkohaalarin, jossa on pyllyn alla vetoketju pissalla käymistä varten! HALLELUJAA!

Viikon kohokohtia oli Iinan 33v synttärit Itäkeskuksessa, niin kiva porukka! Se jotenkin sinetöi sen, et vitsi miten kivassa seurassa näitä töitä saa tehdä! Mulla oli niin kivaa et unohdin siis ottaa Iinasta itsestään kuvan, en kestä itseni 😀 😀 Mentiin illan päätteeksi mulle aivan liian pelottavaan leffaan Iinan ja Hannan kanssa, mutta se oli lopulta just ehkä hauskinta, kun puhistiin siellä ahdistuksesta Hannan kanssa, hahahah!

Olen saanut tämän hetken migreeniputkelta armoa ja päässyt urheilemaan tällä viikolla. Se on tosi tosi ihanaa. Arvostan niin paljon jokaista päivää kun kipu ei halkaise päätä ja saa edes hetken kuvitella olevansa voimakas.

Migreenistä pääsin juttelemaan tänään neurologin kanssa uudestaan ja nyt on uusi hoitosuunnitelma. Lääkäri on vahvasti sitä mieltä, että koko paska saadaan multa pois, itse en uskalla ihan niin paljon toivoa, mutta olen iloinen, että matkassa on kokenut ammattilainen tukena.

 

Huh tässä on jo paljon, enkä päässyt vielä edes fiilistelemään sitä, että mun lapset on aivan törkeän ihania, taitavia ja upeita hahmoja, ja rakastan sitä että ehditään viettää aika paljon aikaa yhdessä!

Senkin unohdin sanoa, että syksyn taika on taas täällä. Olen jo viitisen vuotta sitten huomannut, että tykkään itse asiassa myös syksystä, ja yritän aina aktiivisesti muistaa sen kesän kääntyessä pois. Silloin yleensä lähinnä ahdistaa tuleva talvi, mutta sitten kun syksy sieltä vihdoin tulee aamukasteensa ja haalean aurinkonsa kanssa, mielen valtaa kiitollisuus neljästä vuodenajasta. Oikeasti, ei sarkasmia, no cap😄 Toivon, että tätä kauneutta kestää taas pitkään ja sitten vaihtuisi vaikka lennosta lumeen, kiitos!!

Kävin tänään myös Kiasmassa kääntymässä, liikuttumassa taiteen äärellä. Jotenkin siellä sitä muistaa, että ihmisiä ollaan kaikki. Samassa suossa. Monia ahdistaa ilmasto ja silti meitä pystyy vituttaamaan ihan sekin, että sukka on kengän sisällä rullalla.

Korjaan nyt sukkani, menen ulos nauttimaan iltapäiväkahvin ja palaan asiaan uusilla ihanilla asioilla, vertaistuellisella valittamisella ja syvillä pohdinnoilla sekä teiniuutisilla taas myöhemmin

Ihanaa viikonloppua kaikki!