Ajatuksia puolikkaan viikon varrelta

Minä hoidan oman #naisrauhani ihan itse, kiitos vain. #EiMinunNimissäni tarvitse älämölöidä anti-suvakki-scheissea. 

Yöstä tulee todella huono, jos juo treffeillä vahingossa sittenkin liikaa viiniä ja saa sen jälkeen kaksi lasta koko yöksi päälleen.
Sen yön jälkeen saattaa raivota mainituille lapsille ihan todella olan takaa kun ne. ei. suostu. kävelemään. saatana.

Saattaa myös sadatta kertaa tehdä sen ainoan asian, jonka vannoi AEL jättää tekemättä: ”mä lähden sitten varmaan yksin tästä himaan, moi moi”. 

Jos nelivuotiaalta kysyy sarkastisesti ”tuletko itse sieltä hissistä vai revinkö taas”, pitää olla varautunut siihen repimiseen.
Twiittasin juuri Robinille. Elämäni selkeitä kohokohtia. 
Mä olen niin väsynyt tekemään pieniä päätöksiä, joista tulee ihmisille suuria tunteita. 
Alun kiusallisuuden jälkeen Snapchat alkaa olla mun mielestä aika mahtava. Olen oppinut että mun silmät on elävät ja jutut huonot, mutta mitä siitä – ainakin sitä tulee. 
Ootteko ikinä kiinnittänyt huomiota siihen, miten vähän itseään näkee videolta? 
Tähän liittyen, oletteko ikinä tulleet ajatelleeksi, ettette voi itse tietää miltä silmänne liikkeet näyttää? Peilistä näkee vain kohti katsovat valkuaiset ja missaat paljon. 
Siis liittykää hyvät ihmiset kaikki Snäppiin, siellä olen ainakin minä (FoxyKettunen) ja Satu (satu_reykjavik), ja meistä kahdesta ainakin jälkimmäinen aikoo huomenna snäpätä koko päivänsä. 
Menkää myös hyvät ihmiset mukaan Emilian ansiokkaasti järjestämään mielenilmaukseen, ainakin näin netissä kuten minä yllä jos ette muuten. 
Voitte myös vaikka Snäpätä sieltä sitten kätevästi tunnelmia.

Snäp snäp!

Ihminen tarvitsee urheilua. Ihminen tarvitsee koripalloa.

Ihminen tarvitsee myös Katia. Kati on ihana, kaunis, älykäs ja lämmin ihminen jolla on yksi kauneimmista nauruista mitä tiedän, hehkuva iho ja kuumat muskelit (Kuulen sen naurun juuri nyt korvissani). Katilla menee jalat kovaa, pallo koriin ja hommat aina maaliin. Kati tekee uskomattomia kakkuja, paketoi kauneimmat lahjat ja kasvattaa lapsiaan ihailtavalla, rakkautta täynnä olevalla järjellä ja jämäkkyydellä. Hymytyttö, kaikin puolin, ja vallan mahtavaa mökkiseuraa. Kohta on taas Käpliksen sauna lämpenemässä meille! #Tammihaaste

Katikin on snäpissä, hyvä ihminen siis!

#EiMaksettu #SnäpMainos