Biodellystä nyt mahtavia uusia kodinpuhdistustuotteita!

Kaupallinen yhteistyö Biodelly

Tiedättekö, mikä on mun lempiasia luonnonkosmetiikkaa myyvässä Biodellyssa? Se että uskallan ostaa sieltä uusia asioita sokkona. Viimeksi tilasin ihan itselleni tuntemattomat hiuksiin jätettävän hoitoaineen (tämän), silmämeikin pohjustusaineen (miksi en ole ennen käyttänyt? Tämähän toimii!) ja tutun merkin Lily Lolon Laid-Bare meikkipaletin. Kaikki olivat täydellisiä!

Nyt Biodellyyn on tullut kosmetiikan lisäksi myös kodin tuotteita ja arvasitte oikein – myös tämä uusi lisäys valikoimiin on ihan nappi!

Testissä Biodellyn uutuus Probiotics Craft

Probiotics Craft on Biodellyssä uusi sarja hajusteettomia, allergia- ja ihotautilääkärien testaamia kodinpuhdistustuotteita. Tuotteet ovat biohajoavia, vegaanisia ja probioottisia*. Pullot on pakattu kierrätysmateriaalista valmistettuihin pulloihin – kaikkinensa siis taattua Biodellyyn sopivaa kamaa!

Sarjasta löytyy puhdistusaineita pyykkiin, tiskiin ja pinnoille. Näistä eniten olen testannut pyykkiaineita, koska se on mielestäni aikamoinen koetinkivi, ainakin lapsiperheen pyykissä, ja halusin tietää löytyykö tehoja riittävästi teille suositeltavaksi. Jos tuote on vastuullinen mutta tehot ei riitä, se jää käyttämättä.

Ilokseni voin todeta että Probiotics Craft pesi hienosti kaiken meidän urheilukamoista erinäisiin ällöihin lastenvaatteisiin (tiedätte ehkä mitä tarkoitan)!

Kaikille materiaaleille sopivassa pyykinpesuaineessa on lootusuutetta, mikä auttaa pehmentämään pyykkejä. Kokeilin pyykinpesuainetta ensimmäisenä rakkaaseen villaneuleeseeni jota en ollut vielä koskaan uskaltanut pestä. Liotin neuletta tunnin verran pesuainetta sisältävässä viileässä vedessä ja pesin sitten. Tuli jotenkin ihan hämmästyttävän puhdas, josta on kiittäminen joko ainetta tai ekaa pesua ikinä, hah!

Samalla aineella olen ennakkoluulottomasti pessyt meidän isot koneelliset normipyykkiä tahroineen kaikkineen ja puhdasta tuli. Erityiskiitos siitä että vaikka aine on hajusteeton, ainesosissa itsessään (se lootus?) on sen verran tuoksua ettei pyykki kuitenkaan tuoksu sellaiselta tympeältä mitä joskus hajusteettomien aineiden jäljiltä pyykki voi tuoksua.

Eteerisellä öljyllä tuoksua hajusteettomaan sarjaan

Sitten, tämä uutinen oli minusta ihana: noihin pesuaineisiin on nyt tullut myös eteeriset öljyt, joilla voi tuoda hieman itse valitsemaansa tuoksua mukaan! Tästä oon hirmu iloinen koska alan rehellisesti vähän väsyä tähän täysin hajusteettomaan elämääni. Olen hieman herkkä hajuille, mutta silloin tällöin olisi ihana saada pientä tuoksua elämään ja tässä sitä saa ihan itse säätelemällä – tykkään!

Pyykkipulloissa on sellainen pieni miinus, ettei niissä ole ainakaan vielä mitään mittaa mukana, joten ainetta tulee helposti laitettua ”sinne päin jonkin verran” eli ehkä liikaa. Olen käyttänyt itse jotain kaapista löytynyttä mittapalloa, mutta toivottavasti näille saadaan joku omakin! Toisaalta kasvomaskien pesussa tämä pullon oma korkki on tosi hyvä, sieltä on normipulloa helpompi annostella vain muutama tippa kattilaan mukaan.

Pyykinpesuaineiden lisäksi erityismaininnan saa tämä Probioticsin käsitiskiaine, joka on sekä hellä että tehokas ja sisältää lisäksi hyaluronihappoa eli kosteuttaa käsiä mennessään. Eikä näin kauniit pullot tiskipöytää rumenna!

Mitä mieltä ammattisiivooja on Probiotic Craftista?

Siivoustuotteille sain teille kaikkien aikojen testituloksen: meidän kodin siivoava firma Puuninki testasi tuotteita sattumalta samaan aikaan tämän yhteistyön kanssa! He olivat myös tästä uutuudesta kuulleet ja olivat tilanneet itselleen samat tuotteet. Ekstrakiitos Heidille paneutumisesta, sillä kun tuli puhetta että teen näistä yhteistyötä, Heidi teki tuotteille ”sokkotestin”: neljä eri siivoojaa eri kohteissa testasi tuotteita samaan aikaan ja vertasivat sitten vasta mielipiteitään.

Tulos oli yksimielinen: koko porukka rrrrakastui sarjan yleispuhdistusaineeseen, joka oli kuulemma hämmästyttävän tehokas eikä sen jäljiltä jäänyt edes liinanjälkiä. Tämän Heidi ostaa jatkossa myös kotiinsa, se on iso suositus se! Kiitosta keräsi myös nuo pyykinpesu- ja tiskiaineet, kylppärisuihkeen testaus jäi vielä ohueksi mutta sen verran osasi jo Heidi sanoa että se pitää heidän mielestään erikseen huuhdella pois pinnoilta.

Probiotic Craft alennus -15%

Jos innostutte kokeilemaan, kannattaa tehdä se pian! Biodellyssä on vielä tämän viikon loppuun (28.2. asti) kaikki Probiotics Craft tuotteet -15% alessa ja nopeimmat saavat myös kivan kaupanpäällisen. Kokeilkaa ja ottakaa hei joku noi tuoksuöljytkin testiin! En vielä itse ehtinyt testata ja haluaisin teidän arvion niistä.

*Ps. jos probioottisuus kiinnostaa, siitä saa lisää tietoa täältä!