Haetaan: Joustavia moniosaajia

Kasvukoti on voimakkaasti kasvava, kotimainen palveluyritys. Olemme toimineet Suomen markkinalla jo kaksi vuotta, joiden aikana olemme tuplanneet sekä tuotantomme että liikevaihtomme. Toimintamme on vahvasti voitollista. Tavoitteenamme on tilikauden 2013 aikana laajentaa myös kaupallisiin palveluihin, työelämäsektorille. Alati kasvava toimintamme uusine haasteineen tarjoaa mahdollisuuden todelliseen näköalapaikkatyöhön. Jos olet joustava, pitkäpinnainen, nopeasti oppiva ja tehokas moniosaaja, tarvitsemme juuri sinua. Tule mukaan kehityksen kärkeen!

Etsimme nyt: 

Keittiöpäällikköä: 
Työtehtäviisi kuuluu viiden aterian (kaksi lämmintä) valmistaminen päätuotteiden 1 ja 2 sekä ylimmän johdon (toimitus- ja talousjohtajat) tarpeisiin päivittäin. Työtehtäviisi kuuluu ruoanlaiton lisäksi raaka-aineiden hankinta, työpisteen ja ruokailutilan puhtaanapitäminen sekä jätehuolto. Olet kokenut ammattikokki, joka ei pelästy tyhjintäkään jääkaappia. Osaat suunnitella viikottaiset annokset ottamalla huomioon tärkeimmät ravitsemukselliset vaatimukset ja kauden raaka-aineet. Menestyäksesi tehtävässä, sinulla on oltava tiukka ote budjettiin, kiireisiin aikatauluihin ja vaikeaan asiakaskuntaan.

Vaatehuollon projektipäällikköä:
Tehtävänäsi on hankkia, puhdistaa, varastoida, korjata ja valita päätuotteiden pakkaukset. Osaat ennakoida vuosittaisen kasvun, sekä ottaa huomioon eri vuodenaikojen asettamat haasteet. Löydät oikeat välineet vaikeisiinkin tilanteisiin, etkä jää neuvottomaksi katastrofitilanteissa. Vastaat suoraan yrityksen johdolle, joten sinun on muistettava palvella useampaa sidosryhmää. Toivomme, että sinulla on hyvä visuaalisen silmä, budjettiymmärrystä ja käytännöllinen ote.
 
Energiavastaava: 
Tehtävänäsi on vastata kahden päätuotteen henkisestä ja fyysisestä kuluttamisesta optimaalisesti niin, että Keittiöpäällikön ja Univahdin työtehtävät voidaan täyttää. Saat valita mielesi mukaiset toiminnat, mutta sinun tulee sekä täyttää viikottaiset vaatimukset ulkoilma-ajasta että pysyä digimediabudjetin rajoissa. Sinulla on rajoitettu määrä välineistöä käytössäsi, mutta uskomme että huippuosaajan tärkein työväline on lentävä mielikuvitus! Olethan koulutukseltasi vähintään kasvatustieteiden maisteri.
 

Logistiikkainsinööriä:
Mahdollistat päätuotteiden kuljettamisen tehdas-alueelta pois ja sinne takaisin. Avullasi saamme tuotannon liikkumaan niin jalan, pyörillä kuin vedessäkin. Työssäsi sinun on otettava huomioon vuodenaikojen vaihtelu, mahdolliset vaaratilanteet (kuten uudemman tuotteen äkillinen vuoto tai vanhemman käyttöliittymän oikosulku), sekä muiden aktiviteettien mahdollistaminen. Raportoit Vaatehuollon projektipäällikölle uuden pakkauskaluston hankinnan osalta, ja hoidat itsenäisesti kuljetuskaluston huollot renkaiden täyttämisestä kantoreppujen hankintaan. Huomaa, että tarvitset myös tiivistä kommunikointia Jätevastaavan ja Univahdin kanssa.
 

Univahti:
Huolehdit siitä, että päätuotteet asettuvat niille mitoitetuille lepohetkillä päivittäin. Saat itse valita miten ja missä, mutta aikataulusta et saa lipsua. Päätuotteiden fyysinen käsittely tai huumaaminen ei ole missään nimessä sallittua. Tässä tehtävässä menestyy vain rautaiset hermot omaava, virkeä ihminen. Huomaa, että tehtävää hakiessasi sinun tulee toimittaa psykiatrinen lausunto henkilöstöosastolle. Tehtävästä maksetaan vaarallisen työn lisää henkisen kuormituksen osalta.

Jätevastaavaa: 
Huolehdit päätuotteiden tuottaman kuonan poistamisesta. Tarkemmat yksityiskohdat annetaan haastattelussa. Tehtävästä maksetaan vaarallisen ja likaisen työn lisät.

Laitossiivoojaa:
Mahdollistat koko tehtaan toiminnan toimittamalla tarvikkeet oikeille paikoilleen, pesemällä työvälineistöä ja toimittamalla jätteet pois tehtaan tiloista. Olet tehokas ikiliikkuja, joka noukkii nopeasti, luuttuaa tehokkaasti, pyyhkii pikkutarkasti ja tarvittaessa vaihtaa lamput. Mikään roska ei ole sinulle liian pieni, yksikään lammikko liian epämääräinen. Huomaa, että työ on kokopäiväinen kolmivuorotyö.

Mikäli löysit sinua kiinnostavan paikan, lähetä avoin hakemus sekä psykiatrin lausunto meille. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi, aina saa toivoa. Hakuaika ei pääty koskaan.