Helpompi hengittää

Tiesittekö, että vain hyvin puhtaassa ilmassa kasvaa naavanpartaa, pitkäksi kasvanutta naavaa? Minä en tiennyt, opin sen (ja sanan naava) tänään perheemme luonto-oppaalta (Insinööri) pienellä retkellämme kosken varteen. Siellä on kaunis koski, uskomattoman kauniita puita, samettista polkua ja paljon naavaa.

Ei mikään ihme että siellä metsässä on hyvä olla. Siellä on ihmisen hyvä olla ja hengittää.

Mökillä Käpälämäessä on muutenkin aina parempi olla kuin mitä etukäteen pakkaillessa muistaisi. Vaikka itse mökki on vähän köpönen ja aina jonkin remontin vaiheessa, se on samalla niin symppis ja rakas että mieli rauhoittuu jo sisään astuessa.

Rannalla on iltaisin ihan hiljaista, usein myös tyyntä. Alan tulla niin vanhaksi että jo se saa onnelliseksi. Samoin kuin nitisevä saunamme, rätisevä kymmenen euron radio, lahoava laituri ja juomalaseina toimivat vanhat sinappipurkit. Ihan parasta.

Laiturin tosin saamme tänä kesänä uusittua. On ihan ok ettei tarvitse pelätä jonkun putoavan sen lautojen läpi veteen.

Viime viikonloppuna sää oli varsin suomalainen ja tavarat haisee taas kerran kotiin tultuamme homeelta, mutta kaikki oli silti ihanaa. Parhaat 48h naismuistiin.

valeäiti uusi blogi

valeäiti uusi blogi

Harjoiteltiin virvelöinnin lisäksi blogikuvausta. Halusin uusia kuvia uutta blogia varten ja oppia olemaan nätimmin kuvissa. Kumpikin onnistui, toki kaikenlaisia kuvia ehti kameraan tallentua siinä prosessissa.

Ja täällä sinäkin nyt sitten olet. Ihan uudessa Valeäidissä! Hän on aivan uunituore, heti painosta laitettu kaikkien nähtäväksi. En malttanut enää odotella ja haluan viimeistellä loput hommat kuntoon livenä.

Täälläkin pitäisi olla nyt helpompi hengittää. Teksti saa enemmän tilaa, asiat löytyy helposti (tsekkaa esim Taloprojekti -sivu) ja kaiken muunkin pitäisi olla parempaa kommentoinnista lähtien. Tiedän, että tämä ulkoasu on ensi silmäyksellä vähän wwwwooooaah mitä se muija ajatteli? , mutta juuri siksi [highlight]rakastankin[/highlight] sitä. Ilmeen ja kaiken työn takana on ihana Aino kreiseine ideoineen ja olen äärettömän tyytyväinen lopputulokseen.

Tässä se nyt on. Toivottavasti ei käy Ainon ennustama tilanne, jossa osa tykkää, osa ei ja

osa varmaan vetää herneet nenään

Nythän se nähdään! Tervetuloa, tai tervemenoa jos herne kuitenkin sujahti sisään! Kertokaahan jos jokin ei toimi lainkaan niin laitetaan korjaukseen.

 

6 Kommentit

 • mari

  Muutos aina puhdistaa… vaikka tekee välillä kipeetäkin 🙂
  Semmonen kysymys, että pystyykö tätä nyt seuraamaan enää bloggerin lukulistalla?
  Harmittaa, jos ei.
  Ei silti mene herne nenään.

  • Hanne Näytä tarjouksen tekijä

   Eka kommentti, jee! 🙂 näköjään mulla on kommenttien hyväksyntä päällä, täytyy muttaa. Mun mielestä bloggerin lukulistalle voi lisätä minkä vain blogin ihan urlilla? Toivottavasti onnistuu. Muakin harmittaa kun oma Blogger lista jää pois mutta seuraan sitten lemppariblogeja Facebookista / instasta.

 • Riina

  Näyttää hyvältä! Ja raikkaalta! Onnea uuteen blogikotiin! ?

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   Kiitos! 🙂

 • PirunpaskanRinsessa

  Tiesin. Naavasta. Sitä kasvaa meidän pihapuissa. Pienet kutsuvat sitä tontun parraksi. On jäänyt pala tontun partaa oksaan kiinni, kun ovat olleet kurkkimassa, ollaanko meillä kiltisti.

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   Ihana selitys! <3

Tämän viestin kommentit on suljettu.