Hyvää joulua todellakin kaikille!

Hyvää joulua sinulle, joka haluat vain olla hetken yksinäsi hiljaa. Toivon, että kukaan ei ostanut lapsillesi Hatchimalseja. Luoja paratkoon kuinka toivonkaan niin.

Oikein onnellista joulua sinulle, jonka lapsi on juuri oppinut seisomaan. Toivon, että kuusen alta löytyy Unihiekkaa etsimässä – kirja sekä puoliso, joka suostuu hoitamaan unikoulun puolestasi.

*

Rauhallista joulunaikaa teille, jotka väänsitte vielä kahdelta yöllä perunalaatikkoa ja toista kinkkua ensimmäisen kuivuessa. Toivon, että saatte ensi vuonna mennä jonkun toisen kotiin tai paljon Wolt-krediittejä.

Ihanaa jouluaamua sinulle, joka unohdit puolisosi lahjan. Haluan muistuttaa sinua, että toisenlaiset lahjat ja lahjakortit ovat mitä parhaimpia lahjoja. Ja että tosi moni Prisma on 24h auki ja niistäkin saa imureita.

*

Iloista joulua kaikille, joiden lapset vielä uskovat joulupukkiin. Olkoon pukkinne parta hieman hatara ja puhukoon hän tunnistettavalla äänellä!

Valkoista joulua toivon jokaiselle, jonka sohvalle kaatui jo eilen lasillinen glögiä.

Aurinkoista joulua sinulle, joka pakenit kylmää ja pimeää kauas etelään. Sinulle toivon oikein Wham-vapaata joulua!

*

Ihania pyhiä teille, joiden sydän on särkynyt. Välttäköön kaukosäätimenne tiukasti pakollista Love, actually toisintoa ja löytäköön se tuntikaupalla pieruhuumoria.

Lämmin jouluntoivotus sinulle, joka veit lapset eri osoitteeseen juhlimaan. Muista ettei joulu oikeasti ole lasten juhla vaan suklaan ja punaviinin juhla.

*

Oikein rentouttavaa joulua kaikille kauppiaille. Toivon teille kovasti ansaittua lepoa, pullistelevia kassakoneita sekä maltillista palautusten tulvaa!

Leppoisia pyhiä teille, jotka yhdistätte tänään ensi kertaa useamman eri perheen saman pöydän ääreen. Olkoon paketteja lapsille yhtä monta ja jokaiselle kuulan vihreämpi puoli!

Mukavaa joulua teille, jotka vietätte sen meidän muiden puolesta töissä. Olkoon hoidettavananne mukavia glögipäitä ja vain muutama kinkkutempun aiheuttama palovamma.

*

Kivaa lauantaita sinulle, joka inhoat joulua. Tapanintanssit on ihan nurkan takana jo.

Sydämelliset jouluntoivotukset sinulle, jolle joulu todella merkitsee jotakin. Olkoon matkallasi monta kaunista virttä (eikä lainkaan Hatchimalseja).

*

Hyvää joulua eli kansallista pyjamapäivää kaikille! Huomenna saa taas riidellä!

8 Kommentit

 • Tarja

  Hyvää Joulua myös sinne! Eikä yhtään Hatchimalsia! (meille ei tule, jippii!) 🙂

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   Oi onneksi olkoon! Meille meinasi jo tulla toinen! Apua!

 • pilami

  Hatchimals??? Ilmeisesti olen onnekas enkä tiedä näistä mitään.

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   Kyllä olet. Oh dear.

 • Anu/ Konalla

  Hyvää joulua täältä helteestä, jossa ei ihan vielä tiedä, miltä pitäisi tuntua, kun ei ole tunnelmallisen pimeää eikä kylmää. Ehkä menen illalla ulos seisomaan pelkissä bikineissä. Parissakymmenessä asteessa ja merituulen puhaltaessa tulee nimittäin kylmä. Toki eihän se ihan sama ole. Menköön joulu ilman perinteistä joulufiilistä, tulee se niinkin!

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   Tämä haiskahtaa sellaiselta ”yritän väkisin keksiä paratiisista jotain ongelmaa” ? ihanaa sielläkin varmaan, toki täällä loskan keskellä on aidompi joulutunnelma. Ihanaa joulua teille sinne ?

 • T. arja

  Oletko huomannut, että Hatchimalsin äänenvoimakkuuden saa puolitettua? Ötökästä virta pois. Paina nenäpainiketta/nokkaa, ja samalla laita virta päälle. Tämä pitää tosin tehdä joka kerta kun otus käynnistetään.

  Meille tuli yhdet kaksoset, ja puolella volumella niitä kestää kuunnella pikkasen pidempään kuin täysillä.

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   Woooot?!? En ollut! Pelastit juuri koko viikon, kiitos!!!

Tämän viestin kommentit on suljettu.