Itsekäs lahja on paras lahja

Meidän Insinööri on ihan paras. Muutenkin, mutta myös ja erityisesti isänä.

Se herää joka aamu vähän ennen meitä muita. Talohuolet painaa tai ehkä vanhuus, samapa tuo, sen ansiosta saan valmiit kahvit eteeni.

Se pomppaa ylös nanosekunnissa kun lapsi kakoo yöllä ja jaksaa kantaa sen yhdellä rivakalla otteella vessaan oksentamaan.

Sillä on ilmiömäinen kyky huomata, milloin vauva / taapero / toope on tipahtamassa jostain vaarallisesta paikasta ja syöksyä alle.

Se jaksaa pelata ilmapallofutista vaikka tunnin.

Se on hyvä piirtämään ja muovailemaan sekä suorastaan lahjakas synttärikakkujen kanssa.

Se osaa ja jaksaa rauhoittua lasten kanssa ihan loputtomiin. Sen syliin on aina turvallista kömpiä ja jäädä itkemään.

Se on oikeasti se isä joka osaa korjata ja rakentaa ihan mitä vain.

Mitä näin siistille tyypille sitten antaisi lahjaksi? Muuta kuin päivän tontilla?

Onnekseen tämä upea isä on ihan upean naisen kanssa naimisissa, ja tuo nainen on mitä lahjakkain lahjojen hankkija! Lahjat ovat siis järjestään aivan timanttisia. Tiedä sitten mistä se johtuu, mutta Insinöörin saamat lahjat tuppaavat jostain ihmeen syystä lisäksi olemaan minullekin mieluisia.

Niin kuin nyt vaikka tämä hauska oranssi pipo, jonka ostin sille viime jouluna. Onpa hyvä tuuri että se sattui sopimaan mullekin!

Tai viime  synttäreiden reissu Kööpenhaminaan, jonne hän sai valita seuralaisen. Hirveän kiva että ajatteli minua!

Lahjoista kovin on ehkä kymmenen vuotta sitten ostettu mutterikahvipannu. Sen nerokkuus piilee siinä, ettei Insinööri vielä silloin juonut kahvia. Arvelin kuitenkin että tekninen laite saattaisi kiinnostella. Kuinka sattuukaan, tänä päivänä mutterimies todella keittää meille kummallekin joka aamu kahvit! Uskomattoman hyvä tuuri mulle!

Kova oli tämäkin.

Tänä isänpäivänä joku muisti Insinööriä taas ihan uskomattoman upealla lahjalla. Oli ostanut sille kaksi yötä Saimaan Holiday Clubissa. Kävipä säkä että sinne mahtuu nelihenkinen perhe, nyt voidaankin sitten kaikki lähteä kylpylöimään!

Mitäs upeita lahjoja teillä hommattiin äidille isille?

6 Kommentit

 • KKrista

  Uusi sikakallis tyyny unikulmasta oli lahja meidän perheen iskälle….ja kappas , toisen samanlaisen sai viidellä kympillä sitten ’kaupan päälle’, joten joku muukin nukkuu jatkossa hyvin ? Plus uusi tyyny estää isiä kuorsaamsta yöllä. Mikä lehmä, missä ojassa ?? ??

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   Hyvä oja! Ihan kaikkien hyvinvointiahan tässä ajatellaan! 😀

 • Katjushka

  Meillä on tänään 9. hääpäivä. Mä annoin miehelle uuden peiton (Porin Villan ja peitteen villapeitto jota olen himoinnut jo pitkään) ja olihan mun nyt pakko ostaa itsellenikin että sopivat tyylillisesti niinku yhteen 🙂
  Mies puolestaan hankki mulle hierontatuolin, vähän luulen että tulee käyttämään sitä itsekin 🙂

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   Kaksi itsekästä lahjojaa on vielä parempi! 🙂

 • Niina

  Meillä isi sai vesipullon tyttären kuvilla sekä multa rakkauslukon ♡

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   Oooo, aika ihanat <3

Tämän viestin kommentit on suljettu.