Kadonneita tamponeita, oksennusta ja lentäviä kihlasormuksia – karmeimmat vappumuistonne koottuna!

Jos totta puhutaan, Vappu ei ole mun lempparijuhlia. Mulla on aina kylmä ja serpentiinit suoristuneet, selkä kipeytyy piknikvilteillä ja skumppaa en jaksa loputtomiin litkiä.

Pahimpiin Vappumuistoihin kuuluu mm se kun vedin kauppakorkeassa yhdet sitsit (perinteiset laulujuhlat) toisen koulun riveissä, enkä tuntenut suomenruotsalaisten tapoja. Siinä missä me joimme Helan Gårin mukana yhden (1) shotin, he vetivätkin sellaiset viisi alkulaulua jonka aikana olisi pitänyt juoda sitä samaa snapsia tyhjäksi.

Minä join  joka laulun kohdalla uuden. Viisi (5) snapsia myöhemmin löysin itseni vessasta.

Sitten oli se Vappu kolme viikkoa ennen häitämme kun ajauduimme Insinöörin kanssa johonkin ihan megariitaan ja kävelin Vappupäivänä itkien yksin kotiin samalla dramaattisesti kihlasormusta sormestani irrotellen. En muista enää mistä riita alkoi, mutta tiedän varmaksi että alkoholilla oli osuutta asiaan.

(pääsimme kuitenkin naimisiin kolme viikkoa myöhemmin)

Onneksi saimme lapsia ja sen myötä uudet, turvallisemmat perinteet! Esimerkiksi sen että Vappuna sairastetaan, kuten vuonna 2014: lapsilla oli kummallakin yhtä aikaa vesirokko ja vatsatauti ja silmätulehdus. Olimme siis karanteenissa silloinkin, lopulta muistaakseni kuusi viikkoa. Vappupäiväkin meni ihan spedeillen:

Että ei tämä tämän vuoden karanteenivappu sittenkään lainkaan hullummalta näytä! Jos tuntuu että jäät paitsi jostain suuresta, kokosin vielä Instagramissa seuraajilta karseimpia vapputarinoita. Näinkin se Vappu voisi mennä!

Vappu meni päivystyksessä. Olin kadottanut tamponin.

Mentiin naimisiin ja sain ruokamyrkytyksen piknik-eväistä. Hääyön makasin vessan lattialla.

Olin kuskina vappubrunssilaisille ja sain itse ruokamyrkytyksen. Siinä sitten laatoitin jonkin ABC:n pihaan.

Jonotin vappupalloja räntäsateessa. Kotona alkoi tytär ja mies oksentaa ja itse paistamani n. 50 munkkia jäi syömättä. En ole sen jälkeen paistanut munkkeja.

Olin toisella kuulla raskaana ja pari kaveripariskuntaa oli meillä vappua viettämässä. Nukahdettiin molemmat miehen kanssa lattialle yhdeksän aikaan.

Vatsatauti veneellä. Huomasimme myös ettei sähköt ja vedet toimi.

Äiti ja isi molemmat vatsataudissa ja kuumeessa, jaloissa muksut 1v ja 3v. Oli juhlaa!

Olin neljä päivää vanhan vauvan kanssa piknikillä vaikka sillä oli pieni räkis. Ei huolettanut, kolmas lapsi. Siitä neljä päivää ja oltiin kaksi viikkoa Lastenklinikalla eristyksessä – RS Virus.

Vesivahinkoevakossa kahden lapsen kanssa ilman yhtään rahaa.

Mentiin vapuksi 300km päähän ystävien luo. Eka alkoi oksentaa samana iltana, kahden päivän sisällä 6/9 yrjösi. Olin itse toka vika ja toooosi raskaana.

Yhden vappupäivän olin ruokamyrkytyksessä kotona. Kukaan ei uskonut, että olin oikeasti sairas, luulivat etten uskalla tulla Ullikselle koska hävetti kenen kanssa olin aaton bileissä päätynyt pussailemaan enkä halunnut kohdata häntä. 

Ykätautivappu x 3 ja iso muhkea sohva parantumattomasti vastaanottajana.

Lasketaanko se jos on ollut Vapun synnyttämässä?

Norovirus koko perheellä <3 

Kolmikuisen vauvan kanssa sairaalassa oksennustaudissa. 

 

Loppuun vielä absoluuttinen totuus lapsiperheellisten juhlapyhistä:

No siis joulu, juhannus, pääsiäinen tai vappu – joku oksentaa tai on kuumeessa.

Niin totta. Paitsi nyt näyttää hyvältä tämän vuoden osalta, sillä tänä vuonna vietetään Virtuaalivappua! Muista tulla mun IG-tilille aattona klo 17, luvassa mieletön Alias-tykitys ja monta yllätysvierasta!