Kahden toiminnon ihmeet

Pitäiskö hankkia?

Kohta meidän taloudessa on taas sellainen, joka lähinnä syö ja nukkuu.

Sitä ennen täältä löytyy sellainen joka lähinnä syö ja pissaa: R.O.N.* En nyt ihan liian graafisesti maalaa, mutta sanonpahan vaan että tässä vaiheessa pullauunin leikkimistä löytyy sanonnalle ”nauroin niin paljon että meinasi pissat tulla housuun” ihan uusi totuuspohja. Joten pyydän, jos aiotte huutonaurattaa minua seuraavien 4+ viikkojen aikana, huolehtikaa että istun. Tai että jalassa on paksut housut. (Kiitos vain eilisestä, tytöt ;)) Äkillisten aivastusten seuraamuksista en vastaa.

Ja entäs se syöminen? Tänään mm. olen nauttinut kahden (2) tunnin sisällä kaksi (2) noin vastasyntyneen vauvan pään kokoista laskiaispullaa, feta-katkarapusalaattia, lohta ja perunoita sekä vielä kahta (2) eri jälkkäriä päälle. Kotiin tullessa tasoitin vielä peliä muutamalla (enemmän kuin 2) karkilla.

Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin ei raskaus tähän mitenkään liity. Ihan samalla ruokahalulla nämä sunnuntait muutenkin tuppaa menemään. Toivottavasti tekin olette syöneet itsenne pahoinvoiviksi tänään!

P.S. Ugi huomautti että blogissa on lähiaikoina nähty liikaa ”oikeaa” äitiä ja liian vähän ”valeäitiä”. Syynä lienee se, että lapsi oli sairaalassa – tuntuu julmemmalta olla silloin huono (sarkastinen) äiti. Mutta ei hätää, tilanne on taas rauhallinen ja lapsi terve, joten voin ilokseni raportoida tänne että pamautin äsken Ykkösen päähän vessan oven. Kovaa. Vahingossa kylläkin, mutta sellaista meille huonommille sattuu.


*R.O.N.[roni], subst.: Raskaana Oleva Nainen. Lähesty varoen ja kunnioittaen.