Mitkä tavarat etsisit ensin?

Muistatteko sen TV-ohjelman, jossa ihmiset heitti kaikki tavaransa varastoon ja hakivat sieltä sitten yhden asian päivässä?

Tää muutto on vähän samaa sukua. Kun hommaa on niin perhanasti että kaikkea ei todellakaan ehdi, jaksa, kykene heti, tulee tavaroita käyttöön vähän tipotellen. Tässä mitään laatikoita systemaattisesti purkaa jaksa.

Tahti ei ole täällä sentään ihan yksi tavara päivässä, mutta kirjasin silti huvikseni talteen ensimmäisen 15 asian listan. Alla järjestys, jossa uuteen taloon hommia on fiksailtu reilussa päivässä:

1. Kahvinkeitin

2. WC-paperi

3. Mikro

4. Karkkikuppo

5. Sängyt

6. Kylpyamme

7. Viinilasi

8. Hammasharja, shampoo + pyyhe

9. Meikit

10. Käsisaippua

11. Astianpesukone

12. Pyykinpesukone

13. Radio / musat

14. Leivänpaahdin

15. Netti

Seuraavaksi aion ehkä yrittää etsiä partahöylän, jotta huominen toimistolle paluu sujuisi vähän vähemmän alleviivatun feministisesti.

5 Kommentit

 • Tiina

  12 vuotta sitten muutettiin miehen kanssa yhteen. Muutto tapahtui siten, että kaksiossa asunut muutti miehen yksiöön ja me siihen kaksioon samaan aikaan, joten kaikki meiän tavara kannettiin edellisen asukkaan valmiiksi tyhjentämään makkariin. Kun kantourakka oli ohi, makkariin ei päässyt ovesta sisään ja siellä jossain alla oli meiän sänky. Mitä alkaa mies ekana tekemään: asentamaan kaiuttimia olohuoneeseen. Aika pian vihjasin, että missäs aattelimme nukkua 😀

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   No mut kato kasausmusa! ?

 • Terhi

  Back to basics – sitä se on. On ihanaa huomata miten vähällä pärjääkään, mutta on myös ihanaa saada tavarat paikoilleen. Totta kai siinä on puhki, pakkailujen ja purkilujen fyysistä taakkaa lainkaan vähättelemättä – henkinen puoli on myös aika heviä ylä- ja alamäkeä. Tavara kerrallaan!

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   Joo näin se on otettava, pakko nähdä väkisin edistystä sielläkin missä sitä ei ole 🙂

Tämän viestin kommentit on suljettu.