Kivoja asioita vol 2

No niin se on nyt sillä tavalla että on pakko kirjoittaa toinenkin tämmönen teksti, koska mieli se meinaa välillä taas vetää vähän matalaksi kun oma olo on jyrän alle jäänyt ja taas kerran on edessä rikkonainen työviikko, jonka aikana ei ehdi tehdä mitään mitä haluaisi ja olen joutunut tän lapsilta saamani flunssan takia jättämään ainakin kolme ihanaa ystävien tapaamista väliin.

Eli niitä kivoja asioita:

Ekana tietysti se että lapset on nyt aika lailla terveitä! En tajunnutkaan miten huonovointisia ja huonolla tuulella he on ollu ennen kuin näin ne eilen päiväkodin jälkeen: Kummatkin pienet touhukkaana ja iloisena söivät rauhassa kaiken tarjotun ruoan ja jatkoivat sitten hyväntuulisina touhujaan. Ahh!!!

Nelonen puhuu koko ajan enemmän ja välillä siitä saa yhtäkkiä selvää. Tänään se sanoi aivan selvästi mulle että äiti kato miten mumbnalalakkka nönnödää. Sit hän on alkanut sanoa tulkaa, eikä enää vain tule. Saavutus.

Sain kirjasta otteen!! Tää on muthafakinjes juttu, koska alku on ollut todella hankalaa. Nyt sanon että tästä tulee kirja ja tiedän mitä tehdä, jes!!

Varasin ne lennot Espanjaan ja voi olla että mun ystävä tulee osaksi aikaa mukaan etätyöskentelemään!!! En kestä!!! Mulla on siellä jonkin verran aikaan sidottua työtä, mutta enimmäkseen voidaan tehdä rauhassa omassa tahdissa hommia ja nauttia luonnossa liikkumisesta ilman välitöntä tapaturmapäivystyksen vaaraa, niin ihanaa!

Isoilla lapsilla on taas joku level up menossa elämässään ja oon joka päivä onnellisempi että saadaan olla just heidän vanhempia. Olen niin ylpeä että meinaan poksahtaa kun katson niiden menemistä, ja kiitollinen siitä että meidät otetaan vielä aika tiiviisti mukaan ja saadaan jutella tosi avoimesti asioista. Ainakin joistain, haha.

Meillä on ihana tukiverkko, joka pystyy auttamaan näiden kaikkien sairastelujen ja päiväkotilakkojen yli (kiitos mummit!) mutta lisäksi löysin vuosien etsinnän jälkeen ihanan nuoren, joka voi käydä välillä auttamassa pienten kanssa! Tämmöinen luotettava ja tutun kautta tullut ihana tyyppi on niin tervetullut lisä meidän arkeen, enää pitää oppia myös ottamaan sitä yhteistä aikaa hänen avullaan!

Olen myös kiitollinen mun ystävistä ja kollegoista, mulla on ympärillä todella paljon syvän luottamuksen ihmisiä, joiden uskon auttavan oli tilanne mikä tahansa. Vetää nöyräksi ajatella miten moni on päästänyt myös mut omaan elämäänsä lähelle ❤️ Erityisesti kiitollisuutta aiheuttaa aina se kun joku vanha yhteys syvenee hiukan ja elämään tulee lisää ihmisiä!

Tunnen orastavaa inspiraation poreilua sisälläni, se on hyvin tervetullutta. Tämä alkuvuosi on ollut tyypillinen ajanjakso, jossa meinaa tuntua siltä että mitä mä enää keksin. Kun on edellisen vuoden saanut kovalla höyryllä pakettiin ja uusi vuosi alkaa aika tyhjänä edessä, on välillä hankala muistaa että tämänkin vuoden aikana tulee tapahtumaan kaikkea sairaan siistiä ja kiinnostavaa.

No siis KEVÄT. Kaksi viikkoa ja alkaa maaliskuu, virallinen elämä alkaa taas -kuukausi! Hurraa!!!
Toivon että saan tehdä sellaisia töitä mitä en ole koskaan ennen tehnyt, kirjan lisäksi siis!

Duact ❤️ ihanin lääke maailmassa heti buranan jälkeen. Tämä ei todellakaan ollut sponsoroitu puheenvuoro, lolz.

Mitä kivoja asioita teillä on nyt? Tulkaa kommentoimaan Instaan, tää on itseään ruokkiva ilmiö kun miettii kivoja juttuja!