Kivoja asioita

Mulla on tänään jotenkin semmonen…mjäääh – fiilis. Olen allapäin, sanoisin, enkä tiedä oikein miksi.

Ehkä se on kirjasta johtuvaa, sen aloittaminen on ollut jotenkin sairaan vaikeeta, enkä meinaa päästä yli sellaisesta tuhdista itsekriittisyydestä, joka estää kaiken.

Olen toki ennenkin ollut tämmöisessä kirjallisessa jumissa, mutta tämä on kaikista jumeista suurin. Se johtuu varmaan siksi että tämä kirja on tosi tärkeä, ääni mun päässä sanoo jatkuvasti että sä et saa Hanne sössiä tätä.

Kun tiedän mitä voisin parhaimmillaan saada paperille ja että se voisi olla merkityksellistä, en tietenkään saa lähellekään aikomustani vastaavaa paperille.

No mutta se ehkä painaa tänään, luo kaiken työtekemisen ylle sellaista oon kyl varmaan aika paska kaikessa – fiilistä, ihan turhaan. Joskus on tälläkin bossladylla sellaisia päiviä kuulkaa! Kyllä ne aina ohi menee, mutta kohdalle sattuessaan vetävät hetkeksi nöyräksi.

Yrittäjyyden kuormittavuutta onkin minusta se että heikoimpanakin hetkenä pitää a) ponnistella täysillä ja b) luottaa omiin kykyihin ja uskoa sokeasti että se ponnistelu vielä palkitaan. Luottaa siihen, että tämä onnistuu, asiakkaita tulee, urani jatkuu ja kehitän uusia tulonlähteitä nopeammin kuin ala muuttuu.

Jooooka tapauksessa (lohdutan tällä itseäni kun jopa Hesarissa kirjoitettiin tänään artikkelissa että joku asia tehdään ”hyyyyyvin hitaasti” ja kelasin että ok, ehkä se mun kirjan kirjoitustyyli on sitten kuitenkin riittävä) niitä kivoja asioita halusin listata, joten tässä ne!

Erittäin tiukan taudin jälkeen Nelosen vointi on taittumassa kohti terveyttä. Onneksi vietiin se eilen lääkäriin, sai lääkkeet ja pääsee pian terveeksi, toivon.

Kävin tänään ekaa kertaa yhteistyön puitteissa AJ Studio Fredan kynsihuollossa, eli pääsin ihailemaan taas yhden yrittäjän sitkeyttä ja taitoa. Kynsistä tuli upeat!

Kynsissä on keskisormissa kaksi kukkaa, joista huomasin heti kotona että ne näyttää vähän silmiltä, eli nyt mulla on kolmen viikon ajan ihan oikeat Hapsiaiset käsissä.

Pääsin myös treeneihin! Piiiitkästä aikaa (näitkös mitä tuossa tein, taas)! Meidän oma ”Hannen joukkue” eli yhteistyö tämäkin (varo!) HUH Helsingissä treenasi taas kyykkyjä ja huh että teki hyvää.

Aika kevyillä painoilla sai tehdä tän kaiken sairastelukuorman päälle, siitäkin itselleni kiitos että tajusin pienentää kuormaa. Hyvää teki jokainen pienikin liike ja olen iloinen että kuuntelin kehoani hyvin.

Olen lukenut fyysisiä kirjoja ihan sikana viime aikoina koska yksi haaveeni toteutui ja pääsin mukaan Lönkan lukupiiriin! Kirjojen vaikutus on uskomaton. Luen ensinnäkin paljon nopeammin fyysistä kirjaa kuin mitä papattavat äänikirjat 1,5x nopeudella menisi, ja huomaan että se vapauttaa mua ruudusta muutenkin.

Olen herkemmin ollut ilman kännykkää luppoaikana ja lukenut kirjaa siis jopa julkisilla matkatessani niin kuin olisi taas vuosi 1996, jes!!!

Haaviston kampanja etenee hyvin ja lujaa ja sunnuntaina on tiukka taisto! Mikä parasta, Suomi tulee saamaan hyvän presidentin.

Aion mennä maaliskuussa viikoksi Espanjaan, yksin. Matka liittyy kirjaan sekä taustatyön että kirjoitusrauhan kannalta ja olen lapsellisen innoissani tästä.

Nauroin tänään Insinöörin kanssa pari kertaa niin että ääni melkein lähti. Hassuttelu teki tosi hyvää monen tahmaisen kotipäivän jälkeen, täällä on vähän kaikilla ollut pinna kireällä viime ajat, ref: viikon ajan kovaa kuumetta.

Käytiin myös pienten kanssa minipienellä iltakävelyllä ja se oli ihanaa! He eivät ole olleet moneen päivään ulkona, joten into oli sen mukaista. Tutkittiin yhdessä lumessa olevia kengän- ja tassunjälkiä ja ihmeteltiin ohi ajavaa rekkaa.

Tein viime perjantaina pienen arjen töytäisyn meidän perheessä ja järjestin roskislaatikon uusiksi. Siirsin sekajätteen taaimmaiseksi ja lisäsin sellaisen ”pikkukartongin” keräyksen sinne.

Tämä pieni liike on tehnyt päivittäisestä kierrättämisestä tosi paljon helpompaa ja näyttäisi tekevän sen mitä toivoin: Sekajätteen määrä on laskenut rajusti! Meillä on edelleen siellä sama alle puoliksi täyttynyt pussi ollut nyt jo kuusi päivää. Ihana tunne kun saa jotain pientä muutettua omassa elämässä!

.

Voi vitsi näitähän tulisi vielä vaikka millä mitalla, joten harjoitus kannatti, paljon parempi fiilis! Nyt heitän itseni sohvan nurkkaan lukemaan vielä Kaikki taivaan sini -kirjaa (se on i h a n a ) ja sitten ajoissa nukkumaan ja kohti huomista <3