Kokoelma kivaa

Hirviöt schmirviöt sikseen, on tämä elämä välillä mukavaakin. Tässä teille siis kokoelma kivoja juttuja sanoin ja kuvin!

****

Insinööri on ensi viikolla vain kaksi päivää töissä. Kun saa kaksi lasta aivan liian nopeasti putkeen, saa bonuksena aika paljon isävapaitakin. Ja hurraa pyhäpäiville keskellä viikkoa muutenkin.

Kakkonen täytti eilen 2kk. Sen kunniaksi siitä on yhtäkkiä tullut Iloinen Vauva (ja minusta se Ällö Äiti). Hymyjä jaellaan sitä tahtia ettei kamera pysy perässä, ja iloista ääntelyäkin on havaittavissa. Ennen kaikkea: Se viihtyy välillä myös itsekseen, sitterissä tai lattialla.

Meille on tehty muutama tärkeä hankinta: väliovi ja korvatulpat. Näiden ansiosta nukuin eilen 22-03.30. Aikamoinen putki.

Olen käynyt kuukauden sisällä yhdeksällä tanssitunnilla. Sain synttärilahjaksi Insinööriltä 20 kertalippua tanssistudio High Heelsiin. Siitä on muodostunut aikamoinen henkireikä. Tiistaisin leikin supermallia Vogueing -tanssitunnilla ja keskiviikkoisin balleriinaa Balletonessa. Sunnuntaina testataan Ykkösen kanssa BabyBailatino.

Keskusta-asumisen iloja on mm. ex-tempore perhevalmennustreffit. Eilisiin ilmestyi koko Herttoniemen klaani ja Uudenmaankadun naisetkin. Täysi suksee niin sanotusti, mitä nyt pieni herra J veti naama edellä meidän raput alas ja sai kulmakunnan uskottavimmat sotavammat.

Lisäksi vertailimme mitä 1,5v lapset sanoo ruokakaupassa. Lihatiskin ääressä sanoo pieni herra J ”oijoij!”, pikkuneiti E ”ooooo!” ja voiton korjaa ihana pieni neiti A, joka sanoo asiat suoraan: ”LIHAA!”.

Loppuun pari kuvaa aamuisesta kuvaussessiosta. Yritin saada neljää pientä räpylää yhtä aikaa kuvaan. Arvatkaa miten kävi.

Kas, lapset keskenään hiljaa, nätisti ja tyytyväisinä.

Pienet pulleat jalat, erittäin pullea aamuvaippa.

”Laita kato kulta varpaat tällee levälleen”
Menihän se puoliksi oikein.

No siinä ne on, kaikki neljä.

Mittasuhdemanipulaatio.
Kuvassa Ykkönen ja Kakkonen, kumpi on kumpi?

Myös Ykkönen on löytänyt
avaimet sisäiseen rauhaan.

Pallosukat jalassa, elämä edessä.