Mahtava kesäpäivä Myssyfarmilla (sis. alekoodin)

(Yhteistyö: Myssyjä saatu Myssyfarmilta)
Voi mitä muistoja kameran rullasta löytyi. Siitäkin kesäsunnuntaista kun napattiin ehta Turun emäntä Mamma pesueineen matkaan ja vietettiin monta tuntia Myssyfarmilaisten hellässä huomassa. Päivä oli täysi suksee, niin kuin meillä Espoossa tavattiin sanoa, ja mukaan tarttui uusien ihanien Myssyjen lisäksi vaatimattomat 223 kuvaa. Hups. No mutta minkäs teet kun kuvattavana on puitava vehnäpelto, kauniit suomenlampaat ja ihanimmista ihanimmat uutuus-Myssyt.

Tehtiin yhdessä päivässä kaikki Suomi-leffa kliseet: Syötiin valtavan lapsilauman kanssa käsityönä tehtyä jäätelöä, käytiin tutustumassa uusiin Myssyihin ja Myssyn tuotantoprosessiin (pyörii mummojen ympärillä), ajettiin traktoria pihalla, käveltiin katsomaan lampaita ja yritettiin saada niitä valokuvauksellisesti juoksemaan, otettiin omenapuun alla eteerisiä kuvia, nostettiin suoraan kasvimaasta porkkanat illallisen kaveriksi, juostiin lämmintä kesäsadetta pakoon hernerouhelasagnen äärelle, räpsittiin selfieitä pellon laidalla (ei ehkä Suomi-leffa klisee?) ja vielä auringon laskiessa käytiin katsomassa ihkaoikeaa puimuria työssään. Ei ihme että takapenkki nukahti ennen kuin puimuri hävisi näkyvistä.

Myssy on mulle rakas brändi monella tapaa. Sen lisäksi, että satun tuntemaan itse emännän, Myssyn tarina on mun mielestä loistava: surffari tekee itselleen Myssyn, kaveritkin haluaa sellaisen ja yhtäkkiä sen ympärille rakentuu kokonaisen viisihenkisen perheen (luomu)elämä. Tarinassa on juuria, tahtoa, intohimoa ja kestäviä periaatteita, eikä rahtuakaan markkinointikoneiston tuubaa.

Myssyfarmin päätuote (hihihi), suomenlampaan villasta valmistetut Myssyt ovat kauniita, mukavia, ekologisia ja laadukkaita. Siis hintansa väärtejä. Meidän suvussa Myssyillä on jo ihan vakiintunut asema. Viimeksi lauantaina saavuimme Papan Saareen oikeana Myssy-jenginä: Isälläni kolme vuotta palvellut, edelleen käyttämättömän näköinen sinivalkoraidallinen Myssy, meillä muilla neljällä uutuusmallistoista saadut ja ostetut lämmittäjät. On kestävää, on kaunista, on tarkoituksensa palvelevaa. Semmoinen laatulupaus on aika kiva vetää päähän koleana syysiltana ja kovalla talvipakkasella.

Myssyfarmin verkkokauppa on uudistunut niin ulkoasun kuin mallistonsa osalta, joten käypä ihmettelemässä ja klikkaamassa itsellesi jotain pehmeää. Valeäidin lukijat saavat -20% kaikista ostoista koodilla VALEMYSSY20. Koodi on voimassa 9.10. saakka.

Olisipa taas kesäsunnuntai!