Q&A – te kysyitte, minä vastasin!

Viime viikolla meinasi iskeä aikamoinen Blogger’s block. Ratkaisin asian laittamalla Instaan tälläisen pohdiskelevan selfien, pyytäen teiltä kysymyksiä joihin voisin vastata:

Minulle tulleiden kysymysten turvin voin nyt kirjoittaa Valeäidin ehkä ensimmäisen (?), blogimaailmassa perinteiseksi tulleen Q&A -postauksen. Nämä on aina jänniä, ei tulisi itse ajatelleeksi mitä muut haluavat sinusta tietää ja vastauksetkin voivat yllättää! Noniin, tässä mennään, Q&A! Te kysyitte, minä vastasin!

Valeäidin Q&A: 

Satu Reykajvikista kysyy: ”Kerro meille, miten sä oot saanut noin hienon tukan – ja miksi se näyttää aina hyvältä? Kerro sun kammasta, sampoosta ja balsamicosta. Mua kiinnostaa (oikeesti) :)”

Valeäiti vastaa: Kiitos! Se on ihan lahja luonnolta, pitkä ja paksu pyytämättä. Mutta ah, hän on äärimmäisen takkuuntuvaa luonnetta. Niinpä hiusten hoitoon kuuluu ihan tavallinen pesu marketti- tai kampaamotuotteilla (useimmiten Bed Head, nyt joku muu jota en edes muista) ja aina, aina, aina hoitoainetta pituuksiin, pitkällä vaikutusajalla. Harjaan hiukset ennen ja jälkeen pesua Tangle Teezerilla ja vaikka se on parasta ikinä, hommaan menee puoli tuntia. Hiukset pitää harjata uudestaan heti kun ne vaihtaa asentoa. Löytävät tiensä ristiin. Föönaamiseen kuluu toiset puoli tuntia. Hiusten auki pitäminen johtaa alle tunnissa ns. naimatakkuun, jonka selvittelyyn menee tunti. Siksi ne on melkein aina ponnarilla. Balsamicoa en käytä.

Noin! Siinä se Q&A oli, olipa hauska! Kiitos kaikille ja oikein mukavaa lauantaita tämän tekstin parissa!