Rakas sohvamme

Sohva rakas,
Olet ollut osa elämäämme jo melkein viisi vuotta, enkä ehkä aina osaa ja muista kertoa sinulle, miten tärkeä olet!

Olet melko mukiinmenevän näköinen, vaikka et ihan uusimpia trendejä seuraakaan. Parasta ulkonäössäsi on sekavärinen kankaasi, johon piiloutuu kaikenmaailman tahrat pukluista alkaen. Lisäksi tyynyjäsi voi pestä, ja oletkin käynyt sitä kautta pesukoneessa oikein urakalla. Tälläkin hetkellä tyynykankaan virkaa toimittaa ankkapyyhe.

Olet niin ihana joustava, suostut vaikka mihin tehtäviin! Sen lisäksi, että koko perheemme mahtuu miten päin vain sinun päällesi köllöttelemään, sinusta voi tehdä myös temppuradan, vieraspedin, teehuoneen, majan, terapeutin sohvan, yläkerran ja alakerran, you know, illanistujaisten keskipisteen ja sairastuvan. Ainoa, johon emme sinua ole altistaneet, on lemmikkieläinten raapimispuu.

Olet ollut mahtava ostos, kotimaista laatua huippuhinnnalla. Mitä siitä, että sinut on ostettu suoranaisesta design-ystävän taivaasta, jo edesmenneestä Suomi-Soffasta, meille olet kultaakin arvokkaampi.

Ja vaikka olet aika valtava, jos nyt ihan näin suoraan sanon, emme vaihtaisi sinua mistään hinnasta sirompaan. Me fanitamme sinua muotoinesi, ja toivomme että pysyt menossamme mukana vielä pitkään!

…tai kunnes Vepsäläisellä alkaa kunnon ale.