Vaatekriisi

Voi apua, tuolla on kesä! Siis ihan kiva juttu ja kaikkea, mutta nähdessäni ton ”+19 ja aurinkoa” sääennustuksen oli ehkä ensimmäinen ajatus ”mitä helvettiä noille pitää pukea päälle?”. Eihän mulla ole hajuakaan, ei kai sitä mitään kesähaalariakaan ole? Mitä tulee välikauden jälkeen? Päätöskausihaalariko tässä pitää hankkia?

No okei, ehkä ymmärrän että nyt voi vaikka luopua päällysvaatteista. Mutta entäs ne koivet. Sehän rymyää hiekkalaatikolla ja liukumäissä pitkin päivää, ei siellä ainakaan varmaan sukkahousuissa voi vedellä? Tai paljain säärin? Kakkonen on vielä haasteellisempi tapaus, ei mulla mitään vaunuissa makaavaa vauvaa ole ikinä kesäisin ollut. Voin kertoa, ettei ainakaan sisävaatteet + puuvillainen haalari ollut oikea vastaus. Tai on se oikea vastaus, jos haluaa tietää miten kaksikuinen vauva paahdetaan sopivaksi syömistä varten.

Soitin siis äidille. Se kertoi, että nykyään myydään sellaisia ”peittoja”, joita voi laittaa vauvan päälle. Niitä voi kuulemma ihan sitten vaikka ottaa pois, jos tuleekin liian kuuma. Säädeltävät vaatteet, mikä innovaatio!

Enää jäljellä ongelmista vakavin: mitä laittaa päälleen vannoutunut mekko + legginsit -nainen, jonka rintarauhaset tulee olla saatavissa vauhdikkaasti esiin paljastamatta koko loppuruhoa? Ja jos ne rauhasetkin saisi oikeastaan pysyä piilossa? Kyllä en ole laittamassa satasia johonkin imetysmekkoihin, onko mun ostettava sellainen ”reikämekko”, jossa on rintojen mentävät reiät? Saako niitä mamakaupoista vai vain sellaisista myös ketjuja ja nahkavöitä myyvistä putiikeista?

Haistan suuren luokan kauppareissun. Aaargh, kesä, miksi tulitkaan!!