Viime hetken vinkki hyvän tekemiseen

Hyvä on, hyvä on, kai pakko munkin on vinkata kun tuo Milla niin hienosti potkii koko kansaa pepulle. On aika tehdä hyvää! Vaaka ry kerää vauvakasseja, eli lahjoituksenvaraisia äitiyspakkauksia Karjalaan, Viroon ja Senegaliin. Aikaa kassien kokoamiseen on äitienpäivään. Tämä on ehkä maailman liikuttavin tapa päästä eroon omista vanhoista vauvakamoista, kaikesta äitiyspakkauksen hienoista tuotteista ja ylimääräisistä tumpuista. Ja antaa samalla jollekin toiselle äidille mahdollisuus aloittaa vauvavuosi edes jossain määrin oikeissa tamineissa.

Tee se.

Kokoaminen on hitusen työlästä, mutta ah miten hyvä fiilis tulee kun näkee valmiin lopputuloksensa. Ainakin tämä piinkova uranainen parkui aika lailla kun mietin sitä jotain pientä tyttöä Karjalassa, joka on kohta samassa ihanassa raitabodyssa kuin Ykkönen aikoinaan. Tai sitä pientä poikaa Senegalissa, joka viipottaa menemään Kakkosen vanhoissa sortseissa.

Paru sinäkin, tai kasaa ainakin se kassisi. Ja vinkki viitonen vielä kaupan päälle: jos omat varastot ei riitä, kutsu kaverit apuun. Kootkaa yhdessä vaikka useampi. Ja jos ei vieläkään riitä, laita ilmo paikalliseen FB kirppariin / keräysryhmään. Minä sain puuttuvat tumput kasaan alle tunnissa. Eli huomenna itketään uudestaan.

TJEU: Valeäidin Insta tänään:

 Temptation islandin sanoin: peace motherfuckers!