Blogijoulukalenteri luukku 9: Kiva tekeminen pikkujouluihin

Anteeksi, nyt jäi joulukalenteri mun tiputtamana aivan kaiken jalkoihin! Ääks! Yhtäkkiä muistin että niin mitenhän se kalenteri ja huomasin Julian tehneen luukun kahdeksan…ja nyt on 10.12. No, heitän tähän väliin yhden ylimääräisen ja sitten sen perään päivän luukun.

Kiva tekeminen pikkujouluihin

Meillä oli eilen meidän upean kauppakorkeakouluporukan pikkujoulut. Ollaan tunnettu toisemme vähän yli 20 vuotta (!) ja ainakin kymmenenä vuonna juhlittu myös yhdessä pikkkujouluja. Tänä vuonna maailman paras emäntämme keksi laittaa jokaisen tehtäväksi Secret Santan sijaan Secret Activityn mikä oli aivan mahtava idea!

Meistä jokainen oli siis suunnitellut yhden yhteisaktiviteetin, jonka illan aikana muille veti. Tämä oli niin hauska tapa viettää iltaa! Meillä nähtiin mm:

  • Murhaajaleikki (minä voitin, tietysti)
  • Musavisa (minä voitin, tietysti)
  • Emojivisa (joukkueemme hävisi, todellakin hahah)
  • Joulukorttipaja
  • Kostea oraakkeli (okei oraakkeli ei itse ajatellut olevansa nii kostea mutta..)
  • Rikkinäinen laulupuhelin
  • Kollektiivinen ystäväkirja

Näistä viimeisen vedin minä, keksin sen hatusta juuri ennen juhlia.

Printtasin 10kpl papereita, joissa luki ”Rakas….,” ja sitten joukko kysymyksiä. Nämä täytettiin muiden puolesta niin että paperi kiersi pöydässä. Kaikki pääsivät kirjoittamaan muista asioita, ja lopuksi paperin ”omistaja” sai lukea koko lapun itse ääneen, tietämättä yhtään mitä muut olivat kirjoittaneet.

Lapussa oli vain muutama otsikko, näitä olisi hyvin voinut olla lisääkin ja osa olisi voinut olla ehkä helpompia, keksi itse tähän teidän porukalle sopivat! Meillä otsikot olivat:

Rakas ,

Tämä voisi olla teemabiisisi….

Ihailen sinussa…

Toivon sinulle…

Hauskin tai rakkain muistoni sinusta…

Haluaisin olla näkemässä kun…

 

Näiden kirjoittaminen oli ihana harjoitus musta, oli kiva katsoa toista ihmistä sellaisten linssien läpi mitä ei ehkä ennen ole ajatellut eikä ainakaan sanonut ääneen. Ja se liikutus tai naurunremakka mikä kaikille tuli näitä omia lappuja lukiessa oli aivan mahtava.

Tämä toimii musta hyvin porukalle jolla on paljon yhteisiä muistoja ja tuntevat toisensa hyvin, näistä seurasi paljon upeita keskusteluja <3

Kiitos kaikille ihanille illasta ja mun lapusta – olette tosi rakkaita (mutta ei enää kertaakaan kiitos Shanghain valoja soimaan)