Blogijoulukalenteri luukku 6: Mikä ihmeen Jessica?

Mua naurattaa että mun edellinen luukku toden totta johti siihen että jouduin ekaa kertaa piiiitkiin aikoihin laittaa kommentit kiinni IG:ssä kun homma lähti aivan eri sfääreihin kuin mistä alun perin oli puhekaan.

Sellasta se on, ja siksi ei kannata puhua asioista joista ei halua puhua. 

Tai ainakaan jos ei halua käyttää koko energiaansa asioiden setvimiseen tuntemattomien kanssa, mitä minä en juuri nyt voi tehdä kun koko elämä keskittyy paniikkikohtausten välttelyyn, voi herranjestas sentään sitäkin. Palaan siihen aiheeseen myöhemmin, nyt en jaksa. Tästä raastavasta raastepöydästä voipi paniikkikohtausten osalta aloitella, näemmä tätäkin on jo saanut kahdeksan vuotta elämässään kantaa.

Päivän luukussa Julia pyysi kertomaan että mikä tämä Jessica-homma on? kerrottuaan ensin itse kolme tapaa jolla naurattaa lapsiaan ja ne oli todella hyviä! Ottakaa mallia!

”Jessica-homman” oletan viittaavan siihen että minua jotkut joskus kutsuu Jessicaksi, tai Jessieksi. Tai sitten se liittyy siihen että kaikki 80-luvulla syntyneet kävivät kuumana Jessica Rabbitin kurveihin, kerrotaan nyt tänään minun yhteydestäni Jessica-nimeen!

Tämä ei ole niiiin kiinnostava juttu kyllä ollenkaan. Jessica on toinen nimeni. Kävin lukion englanniksi ja kun ekana päivänä piti täyttää lomake ja alleviivata oma kutsumanimi, tuli joku päähänpisto siitä etten halua olla hännääh kolmea vuotta, Jessica menee englanniksi nätimmin.

Niinpä olin Jessi, Jessie, Jess, Jessica kolmen vuoden ajan ja siitä tietysti vähän eteenpäin kun osa kavereista ei tiennyt lainkaan mistään Hannesta. Sellaista kaksoiselämää oli se aika!

Hauskimpia hetkiä oli ne ekat viisi minuuttia kun opettaja kyseli että kukas täällä on sitten Jessica ja minäkin katselin luokkaa ympäri aika pitkään kunnes tajusin että ai niin – minä. Ja toisaalta se että minun läheinen ystäväni puhui mulle usein toisesta läheisestä ystävästään. Tuo sama ystävä oli myös mun ystävä ja puhui mulle usein tästä toisesta.

Meni varmaan vuosi ennen kuin me kaikki tajusimme että jaaaaaa me ollaan kaikki toinen toisemme ystäviä! Että sä olet siis Jessica / Hanne! Korkeakoulussa olin nähkääs taas saanut sellaisen päähänpiston että nyt on ihmisen hyvä olla taas Hanne.

En tiedä miksi mikään tästä tapahtui. Tutkimattomia ovat Jessican tiet.

Julia: Kerro mitä tekisit jos et olisi vaikuttaja / toimittaja / kirjailija – vaihtaisitko kenties nimeäsi???

Postausta varten kaivoin kännykkäni uumenista vanhimman mahdollisen kuvan minusta. Tämä taitaa olla kyllä ihan vain vuodelta 2010. Jess jääköön historiaan ilman kuvia.