Itsesääliä ja valokuvaushaaste!

Ehkä olen sittenkin vain helpottunut, etten olekaan juuri nyt matkalla Slussenin metroasemalle.

Tämä viikko kävi niin kovilla kierroksilla minun ja Insinöörin päällekkäisten työmatkojen kanssa, että tämä kotiaika tekee ihan hyvää. Sanojeni tueksi voisin ottaa kuvan reilusta tusinasta huuhdeltuja maitotölkkejä, jääkaapin ovessa tuijottavasta kotihoitohjeesta, kolmesta purkamattomasta matkalaukusta, 15 palaverin kalenteriviikosta ja passikasasta eteisen pöydällä – mutta yllättäen en jaksa. Ymmärrätte ilmankin, että on ollut hieman kiireistä ja tämä yllättävä Tukholman risteilyn peruuntuminen on ehkä ihan hyvä.

…On se silti tietysti vähän harmi, että Kakkosella on B-influenssa, keuhkoputkentulehdus, korvatulehdus ja mahdollisesti päivittäisesti lääkittävä astma. Ja Ykkösellä silmätulehdus.

Se siitä valittamisesta, nyt kohti uusia haasteita! Tällä kertaa kirjaimellisesti, koska jossain välissä ohi sujahtaneen Valeäidin 2v synttärin (!) kunniaksi lanseeraan pienen kuvahaasteen.

Valekuvahaasteessa julkaistaan kuva joka päivä, ennalta määrätystä aiheesta. Haasteeseen osallistut julkaisemalla päivittäin aiheen mukaisen kuvan. Julkaisupaikkoja on esim. oma blogi, Valeäidin kommenttiboksi, Instagram, Flickr, tai miksei oma FB (voi tämän omaksi ilokseenkin tehdä). Voit käyttää halutessasi tunnistetta #valekuva niin löydän kaikki osallistujat. Ja nyt, haasteen kunniaksi löydät Valeäidin Instasta myös!

Kuvan voit ottaa sinä, tai vaikka lapsesi. Ja huomaa: kuvan ei tarvitse olla valokuva. Kaikki kuvat digitaalisessa muodossa käyvät. Tämä ei ole kovin ryppyotsaista; henkilökohtainen tavoitteeni on saada oma kamera laulamaan ja tökkiä luovuutta taas johonkin suuntaan. Ja nähdä mitä muut keksivät samoista aiheista.

Aiheet tulevat tässä (ja jos myöhemmin tekee mieli valittaa niistä, otathan huomioon että keksin nämä tässä ja nyt sohvalla istuessani. Ja että minua ei kiinnosta):

1.2. Lumi
2.2. Odotus
3.2. Yhdessä
4.2. Kulma
5.2. Toisinpäin
6.2. Muut
7.2. Minä
8.2. Hän
9.2. Aika
10.2. VMP
11.2. Kotona
12.2. Lähikuva
13.2. Sun vuoro
14.2. Äiti
15.2. LOL
16.2. Ensimmäinen
17.2. Kaunis
18.2. Ruma
19.2. Iloa
20.2. Valivali
21.2. Ylöspäin
22.2. Eväät
23.2. Aamu
24.2. Houkutus
25.2. Hymy
26.2. Kivikova
27.2. Pehmeää
28.2. Valo

Huh, kaduttaa jo nyt. Kun katson noita päivämääriä, tajuan että olen kolmella matkalla noidenkin aikana. Ja väliin mahtunee aika monta flunssaa myös. Ei auta, haaste on heitetty. iPhone olkoon pelastajani, helmikuun valo innoittajani!

Onnea matkaan kaikille, jännä nähdä mitä tästä saadaan aikaan!

EDIT: muutettu haasteen nimi alkuperäisen ajatuksen mukaiseksi ja lavennettu sääntöjä 🙂 Kaikki mukaan hop hop!