Lahjat tarhan tyypeille – vinkki!

2 Permalink

Nyt taputan itseäni selkään. Ratkaisin aivan nerokkaasti äkillisesti kalenteriin ilmestyneen kevätjuhlaongelman huomisaamulle. Mielestäni. Ei, kyllä tämä on ihan objektiivisesti katsottuna nerokasta. Aikaa hankintoihin kului 15 min* (rahaa vähän enemmän) ja lopputulos on musta just hyvä.

Arvaatteko mitä täältä paljastuu?

 

Sieltä paljastuu pieniä lahjakortteja Kicksiin, josta saa ostettua kaikkea dödöstä huulipunaan. Latasin 20€ per tyyppi, sillä saa jotain tosi kivaa ja turhaa tai jotain oikein tarpeellista ja käyttöön menevää.

Lahjojen kyytipojaksi menee kortit, joissa me vanhemmat kiitämme ja kerromme miten tärkeä tyyppi on meille perheenä ollut. Kasvatuskumppanina ja lapselle tärkeänä henkilönä. Kortissa on myös lapsen itsensä kertoma kuvaus tyypistä, kuten ”Yleensä xx on mun kaa. Ei mun mielest se tee muuta” tai ”Se herättää yleensä mut päiväunilta. Välillä se vähän halaa mua jos se ei nähnyt et mä tuun tarhaan.”

Ihania tyyppejä! Sekä lapset että hoitajat.

Kortit eivät myöskään ole ihan mitä tahansa kortteja, vaan aivan törkeän hienoja teoksia, joiden toivon päätyvän hotajien kotiin esille muistoksi. Katsokaa nyt näitä**:

 

 

Kortit ovat lahjakkaan Ainon käsialaa, jonka uudistuneesta verkkokaupasta näitä saa tilailtua 2€ huokeaan kappalehintaan. Valikoimassa on kaikkea just täydellistä, kuten tämä mun suosikki joka on kuin suoraan Kakkosen suusta:

Tästä tuli mun mielestä kyllä tosi toimiva setti! Yleensä olemme tyytyneet kertomaan kiitollisuutemme livenä ja antamaan ehkä lapsen tekemän kortin, nyt oli aika tehdä jotain spessua kun jätämme tämän ihana tarhan neljän vuoden matkan jälkeen taaksemme tämän kevään päättyessä.

Toivottavasti lahjat on mieluisat, huomenna klo 8.30 se selviää.

*Okei, pääsin vähän helpolla. Pyysin Ainoa nappaamaan kortit mukaan toimistoltaan ja hain ne itse samalla kun suunnittelimme viimeisiä suuntaviivoja tähän ihkauuteen Valeäitiin!

**Kuvista tuli nyt vähän mitä tuli koska päivänvalo karkasi minulta sillä aikaa kun etsin viisivuotiaan itselleen omimaa Helppo kuin nakki – korttia, jonka se ehti alle minuutissa hävittää. 

 
JAA
2 Permalink
2 Comments
  • Reettapee
    toukokuu 16, 2017

    Kyllä kelpaisi ainakin tälle tarhan tätille! Etenkin noi kortit! 🙂 Itse törmäsin Ainon kortteihin Tampereen design-messuilla viikko sitten. Silmiin osui kortti, jossa luki "kärsin akuutista halipulasta". Teksti osui ja upposi ja korttihan oli pakko samantien ostaa. Laitoin sen jääkaapin oveen ja pari päivää siitä, ilman että kukaan edes ehti nähdä korttia, olin saanut haleja niin, että enää ei ollut akuuttia halipulaa. Jotain taikaa niissä korteissa siis aivan varmasti on! Toivottavasti ilahduttavat saajiaan aamulla.

  • Valeäiti
    toukokuu 17, 2017

    Mahtavaa että olet jo törmännyt Ainon ihaniin kortteihin! 🙂 Lahjat tuntu olevan kivat saajien mielestä 🙂