Montako tuntia?

Herätys, kello soi. 
Fyysinen herätys ehkä varttia myöhemmin. Henkinen herääminen joskus toisen kahvin jälkeen vähän ennen lounasta.
Myöhässä töihin, tietenkin. Tukka märkänä, tietenkin. Juoksua, nakuttelua, soittelua, nauruja, kalenterikutsuja, palavereiden siirtoa ja yllättäviä seminaareja. Muuttolaatikoiden poishaku piti varata, perhana!
Juoksu tarhalle, pissapyykit ylhäältä kassiin. Lapsille halit ja keskittynyt kuunteleminen. Keskity, keskity, keskity. Vau, oikein museoon pääsitte! Älä mieti ruokaa, jota kukaan ei ole laittanut. Hitto, jonkun pitäisi muuten käydä kaupassa – onpa hieno piirrustus! – vois tilata Kauppakassin illalla.
Kävely bussille, matkalla monta mielenkiintoista monttua, lätäkköä ja lintua. Katsotaanhan me toki jokaista, mikäs kiire tässä, maailmassa valmiissa.
Bussi, kädestä kii, suojatien yli ja mennäänkö tänäänkin hissillä. Varokaa sormia!
Kello on jo reilusti yli viisi, nälkähuudot alkaa. Miten se eskaloituukin noin nopeasti raivoisaksi, tappavaksi näläksi kun äsken vielä katseltiin ”teletappimaata” kaihoisasti ja haluttiin pyöräilemään.
Ruokaa vasta puoli kuusi. Sentään edes silloin. Yhtäkkiä kello on seitsemän, astiat ei vieläkään ole koneessa, eikä pieniä palleroita ole kylvetetty. Legoja, nukkeja ja astianpesukoneen tyhjentämistä. Saisi tämän kasan sinne haisemasta.
Apua se on jo kahdeksan, laitetaan hei nää jo nukkumaan. Kunhan saadaan ne noilta juoksuiltaan kiinni. Nyt oikeasti senkin nakupellet, tänne pukemaan! 
Shit, mitä täältä lastenhuoneesta löytyykään. Viisi muuttolaatikkoa lattialle purettuina, ja onhan noita pyykkejäkin joku näemmä ehtinyt pestä. 
Nyt on sinnikkäinkin hulivili puettu, harjattu ja tainnutettu, keittiössä purettu biopommi ja tie vessaan raivattu. Mutta hitto, kello näyttää jo kymmentä. Silmä luppaa.
Se Kauppakassi on vieläkin tilaamatta, huomiseen aamupalaveriin pitäisi kai tehdä materiaalit ja blogiraukka painaa mieltä. Pitikö jossain välissä jotain laatikoita purkaa, tai virittää telkkari kuntoon? Ei, tämä muuton jälkeinen elämän järjestäminen ei edisty. Ei. Vaan. Edisty.
Niin että montako tuntia siihen vuorokauteen saikaan lisää valittamalla?