Naisen ja miehen logiikasta

Naisen logiikka on tunnetusti joskus hieman siksakkinen. Joskus vasen on oikealla ja joskus rahaa ilmestyy tyhjästä (jos ostaa 200€:n mekon, palauttaa sen ja ostaa 150€:n mekon tilalle, voittaa 50€!). Samalla logiikalla kerrostalon rapun alaovi ja oman huoneiston ovi osoittavat aina samaan suuntaan. Naisen logiikka ei myöskään anna ilmansuuntia lennossa (ihan turha sanoa että odotat minua rakennuksen eteläpuolella, minä mikään saatanan kompassi ole), mutta tietää kyllä minkä kaupan jälkeen käännytään ravintolaa kohti. Kyllä ei ole myöskään helppo ymmärtää milloin nainen tarkoittaa ”ei” ja milloin ”kyllä”. Ja vielä vinkki; jos nainen sanoo ”no mitäs luulisit”, vastaa päinvastaista kuin mitä oikeasti luulet.

Kaiken tämän myönnän ja allekirjoitan, ei tämä mun tai meidän logiikka ihan aina pelitä.

Siksi en varmaan myöskään ymmärrä tätä miesten logiikkaa. Ilmeisesti on loogista ostaa yksi todella monen laukun hintainen pyörä ja sitten ostaa toinen viikkoa myöhemmin. Ja ei, tässä ei palautettu yhtäkään pyörää, eli voittoa ei tullut. Ja mainitsinko jo, että pihalla oli jo yksi pyörä? Ja että se joutuu itseasiassa yleensä ajamaan mun pyörää, jossa on Ykkösen istuin?

Sen täytyy olla niin että onkin mahdollista ajaa neljää pyörää yhtäaikaisesti. Jos on vaan tosi tosi taitava. Ja looginen.