Tervetuloa nauhoituksiin!

Viikonloppuna sain sen vihdoin kunnolla käyntiin. Loin excelin, johon listasin aiheet ja mahdolliset vieraat, varasin nauhoitusajat ja lähetin kasan meilejä. Toisille toiveikkaan Voisitko tulla vieraaksi? ja muutamalle innostuneen Tervetuloa nauhoituksiin! 

[highlight]It is on.[/highlight]

Valeäidin nauhoitusten toinen tuotantokausi on totisinta totta ja alkaa joskus syksyllä, ehkä. Koska tällä kierroksella teen ihan täyttä työpäivää tämän lisäksi, aika on ihan eri tavalla kortilla kuin viimeksi. En siis uskalla luvata, koska tämä tulee ulos.

Mutta uskallan luvata että tästä tulee kova!

Ideoitiin tuotantoyhtiöni Wecastin porukan kanssa tulevaa kautta ja aiheita olisi tullut ihan liiankin moneen jaksoon. Ensin pelkäsin etten keksi enää yhtäkään kiinnostavaa aihetta ja nyt harmittaa, ettei kaikki mahdu tähän kauteen. Ehkä kolmatta sitten…

Eieieieie nyt keskitytään tähän.

Huomenna istun taas kerran tuttuun tuoliin Iso-H-Henkan valvovan silmän alla ja hönkäisen mikrofoniin ne vahingossa tavaramerkiksi muodostuneet sanat:

”Tervetuloa rakkaat kuulijat Valeäidin nauhoitusten pariin..”

Niin siistiä! Kakkoskaudella pääsen oppimaan kiusaamisesta, etävanhemmuudesta, monikkoperheen elämästä, synnytyksestä ja paljon paljon muusta. Jos vain kaikki vieraat suostuvat heidän tietämättään punottuihin suunnitelmiin.

Mitä sanot, suostutko? Sinä saatat olla yksi vieraista!

Excelissäni on yksi jakso, johon en vielä ole löytänyt haastateltavaa. Haluan puhua jonkun kanssa siitä, minkälaista synnyttäminen oikeasti on, ikään kuin puolueettomasti katsottuna. Haluaisin vieraakseni sanavalmiin ja paljon nähneen kätilön tai synnytyslääkärin. Haluan että joku kertoo, miten liikuttavaa työ on, mikä siinä on raskainta, kuinka hurjan vahvoja synnyttäjät ovat ja ehkä myös kuinka hankalia me äidit joskus saatamme olla. Ehkä isätkin, nuo pyörtyilevät penteleet.

Oletko sinä se, joka voisi näistä ja kaikesta muusta napanuoran ympärillä kertoa? Jos olet, ota yhteyttä valeaidin@gmail.com ja jutellaan lisää!

Teille muille toivotan hyvää podcast-syksyn odotusta ja tarjoilen pari kovaa vinkkiä odotuksen ajaksi. Ensimmäisenä tänään julkaistu Modernisti kodikkaan Kertun superinspiroiva Designtarinoita! Kuuntele se alta ja väijy uudet jaksot Designtarinoiden FB -sivulta.

Tuon kuunneltuasi voit siirtyä muihin klassikoihin:

Paras ja kiireisin syksy ikinä tulossa!