Valeäiti testaa: Minisun Omega Junior

Yhteistyössä Verman ja Suomen Blogimedia

Verman lähetti tänne Valeäitilään testattavaksi paketillisen pureskeltavia Minisun Omega Junior geelipaloja. Kaikenlaisista testeistä innostuvina pyysimme kylään muutaman ystävän ja järjestimme pienen aurinkomaistelun. Halusimme tarjota yllättävän luksushetken keskelle ihan tavallista lauantaita! Mieletön idea, josta kutsututkin olivat arvatusti innoissaan! Lauantain vihdoin koittaessa laitoimme lapset ajoissa nukkumaan, ja loimme sitten keittiöön asianmukaisen testilaboratorion. Naamioimme pakkausten etiketit tunnistamattomiksi ja geelipalat järjestettiin pöydälle anonyymisti numeroituina, etteivät osallistujat voisi tehdä epäreiluja makupäätelmiä vaikkapa tuotteen nimen mukaan. Meillä kaikillahan on kuitenkin omat ennakkoasenteemme ja mieltymyksemme vitamiinilisien suhteen, eikö totta? Harmillisesti meillähän oli itseasiassa vain yhtä laatua testattavanamme, mutta luotimme sokkotestitilanteen luovan kuitenkin testaajille useampiakin makuaistimuksia.

Testitilanne oli todella jännittävä. Osallistujat saivat arvioida jokaista viittä palaa maun, tuoksun, koostumuksen ja yleisen arvion mukaan. Jokaisen oli myös nimettävä omia makunystyröitä eniten hivellyt pieni auringonpalanen. Tiukan kisan jälkeen testipaikka nro 3 nousi voittajaksi. Ihan sama sinänsä, kun samojahan ne kaikki oli.

Hieman huijattu raati kiitteli kolmannen (eli jokaisen) palan makua, joka oli lievästi keltainen, pirteä ja hedelmäinen, kalaöljyyn ujosti vivahtavalla jälkimaulla. Kolmosen koostumus oli heidän mielestään myös joukon paras, vaikka yhdenkään testipalan koostumus ei saanut täysiä pisteitä. Tämä saattoi johtua osaksi siitä että palat olivat melko vaikeita irrottaa tavallisesta A4-paperista. Ensi testeihin pitää ehdottomasti hankkia laminoidut lomakkeet. Palojen kanssa testattiin myös erilaisia juomia maidosta punaviiniin ja kuplaveteen, tavallisen hanaveden noustessa ykköseksi.

Raadin loppulauselma testin perusteella oli, että tuote voisi sopia erinomaisesti lapsille, joita tietty leikillisyys, keveä maku ja hassu koostumus varmasti puhuttelevat aikuisiakin enemmän, ja joille tuotteen sisältämät D-vitamiini ja kalaöljy ovat erityisen suotuisia. Voittekin vain arvata raadin innostuksen kun heille paljastettiin että kyseessä oli nimenomaan ”junior” tuote! Myös meidän perheemme nosti kolmospalan parhaimmaksi ja otti geelipalat vakituiseen käyttöön, sillä näitä liukkaita kavereita lapset pyytävät itse syötäväksi päivittäin, eikä tarpeellinen D-vitamiini siten unohdu niin helposti. Kaikki voittavat, jopa pakkauksen herttainen pieni kalakaveri, jolla on paljon tärkeää asiaa! Voimmekin siis lämpimästi suositella tuotetta kaikille lapsiperheille.

Koska ilta oli varsin onnistunut kokemus aiomme järjestää uusia testejä jatkossakin. Seuraavaksi voisimme maistella vaikkapa lasten särkylääkkeitä tai tutteja, olen aina halunnut tietää miltä ne maistuvat!