Tähän iso rakkausemoji

Kakkkonen joskus aika kauan sitten.

Valeäidin viides vuosi starttasi tuossa pari päivää sitten, ihan huomaamatta! Koska tänään on pahemman laatuinen writer’s block menossa, summaan tyynesti kuluneet vuodet historiaa selailemalla.

Ensimmäinen postaus ikinä käsitt…

Ei kun ei. En mä pysty siihenkään. Tylsää. Liikaa käsin väännettäviä linkkejä. Tämä oli kolmas aiheyritys. Jokainen on päätynyt isomman luokan Blaah fiilikseen. Koska tänään ei selkeästi tee mieli kirjoittaa kirjoittamisen takia, kerron jotain sellaista, joka tulee suoraan sydämestä.

Sillä Tammihaasteeseen joutuu tänään eräs sellainen, joka pilasi täysin päivän suunnitelman. Samanlainen suunnitelman sekoittaja kuin Saara. Yritin tältä tämänpäiväiseltä kysellä, mistä tänään kirjoittaisin ja se tietysti ehdotti itseään. Se on just niin itseriittoinen. Saamasi pitää.

Laura olet ihan sairaan tylsää seuraa. Mä aina salaa lasken minuutteja et missä kohtaa sitä kehtais ”lähteä nukuttamaan lapsia” tai ”laittaa pyykkejä”, mut sä vaan pingaat jotain taas Facebookissa. Huoh. Et tajua. Et myöskään ole ollenkaan kaunis upealla tukallasi ja filmitähden räpsyttimilläsi. Snapchat kamasi on täysin mielikuvituksettomia, typeriä juttuja. Etkö ole edes huomannut, että siellä on kaikkia erikoistehosteita? Käyttäisit niitä? Ja koita hymyillä. Vaikka se huulipuna onkin aina ihan kaikki hampaissa. Sulla on todella lyhyt pinna, etkä jotenkin ollenkaan jaksa olla lastesi kanssa. Olen nähnyt, kuinka käännät selkäsi lapselle ja sanot ”Opettelisit sinäkin vain käyttämään internettiä. Siellä ihminen saa olla yksin.”. Ihan tosi.

Ruokasi on tosi mautonta ja kakut…ohuita. Sellaisia masentuneita. Olet valinnut myös itsesi kaltaisen kylmäkiskoisen miehen elämääsi, joka ei kolmannenkaan tapaamisen jälkeen ole halunnut puhua minulle. Kuulin kerran kuinka hän mutisi sinulle, ”mitä tuokin täällä taas tekee”. Tai eihän se ollut vaikea kuulla, kun teillä on niin tylsää että seinistä vain kaikuu hiljaisuus. Ei mitään elämää. No olin siellä. Katsoin muuten myös sinne vessan kaappiin. Pahinta on kuitenkin se, ettei sinulla ole mitään huumorintajua etkä ymmärrä sarkasmin päälle. Kiroilet ihan helvetisti ja halveksit monille tärkeitä asioita. En tiedä miten siinä kävikään niin, että meistä tuli ”ystäviä”. Sinua on niin vaikea lähestyäkin kun et ole muista ihmisistä lainkaan kiinnostunut. Mutta tässä sitä nyt ollaan. Kiitti vitusti.