Viiden tähden postaus

Eräs vakuutusyhtiö jakelee mainontansa mukaan ****-laskuja. Eipä ole näkynyt, vaikka asiakkaita ollaankin.

Minä jakelen nyt ****-tekstiä, koska taaperotaloudessa ei kuulemma saisi kiroilla.  Eihän se vielä ihan täydellisesti lukea osaa, mutta harjoitellaan nyt sitten tässä samalla.

Aloitin aamun sanomalla *****, koska yö oli ihan ********. Kaveri heräsi ekan kerran jo klo 01 ja jatkoi siitä tunnin-kahden välein herätäkseen taas kuudelta puoleksi tunniksi. Seitsemältä oli tietenkin loppuperheen herätys.

Siitä jatkoimme ********* päivään, jonka aikana Kakkonen nukkui yhteensä tunnin verran. Muut ajat se huusi tai oli vaan ******* kiukkuinen. Koko Ykkösen 2h päikkäreiden ajan nukutin sitä taas siellä ***** vessassa puolentoista tunnin (turhan) ****** verran. Klassinen kidutuskeino; juuri kun silmät ovat menossa kiinni ja vauva näyttää rauhoittuneen, se räväyttää ne ******** toljottimensa auki ja rupeaa huutamaan niin **********. Tunnin kohdalla aloin itkeä ja huusin kuiskaten ”nyt ***** ole hiljaa tai nuku, pliiiiiiiis” joka kerta kun se teki edellämainitun kidutusmuuvinsa.

Koko loppupäivä meni samalla mallilla, mitä nyt välissä käytiin puistossa ja kylässä. Mutta Kakkosen menoa se ei haitannut. Tälläkin hetkellä se kiduttaa yrittää nukahtaa tossa keittiön lattialla ja tasaisin väliajoin alkaa hyperventiloimaan jotain maailman suurinta ongelmaansa, jonka takia kohta on alettava huutaa.

Nyt ***** oikeesti. Kuka ******* väitti, että vastasyntyneet nukkuu paljon? Tai nukahtaa helposti vaikka rinnalle? Haistakoot ******, tämä ******** demoni vauva ei ainakaan nukahda ****** ikinä.

Toivottavasti huomiseksi on taas luvattu hattaraa.