Viisi vinkkiä hyvään kaupunkilomaan

Vaivaiset kolme tuntia ja kahdeksantoista minuuttia jäljellä. 
Sitten palaamme Insinöörin kanssa “kotiin” Lagunaan ja poistumme tästä lopulta lähes viisi vuorokautta kestäneestä DINK-kuplastamme. San Francisco oli meille hyvä, vaikka me emme aina sille. Seuraavat kolme tuntia kirjoitan kaiken kattavaa kaupunkiopasta San Franciscoon, mutta sitä ennen pieni pikamaistiainen: parhaat vinkit onnistuneeseen kaupunkilomaan San Franciscossa!
1. Hoida alle tukeva univelka ja jet lag. Jos mahdollista, hoida myös mediumrasittava flunssa päälle. Tällä takaat sen, että matkalaisista vähintään toinen nukahtaa jokaisen ravintolan pöytään viimeistään kahdeksalta illalla, oli ruoka kuinka herkullista (tai kallista) tahansa. 
2. Lähde matkaan autolla, joka on vasta huollettu. Eli rikki. Tankkaa siihen vähän väärää bensaa ja yritä tulkita rikkinäisen kojetaulun antamia virheviestejä. Älä lisää jäähdytinnestettä silloin kun epäilet auton ehkä pyytävän sitä. 
3. Älä katso sääennusteita. Jos katsot, älä usko niitä. +10 ja merituuli ei ole nahkatakkikeli, FYI seuraavaa kertaa ajatellen. 
4. Ota to do -listalle kaikki turisteimmat asiat, jotka keksit. Etenkin jos matkustat joulupyhien viikonloppuna. Älä siedä jonottamista. Oleta, ettei kukaan muu halua katsoa auringonlaskua Golden gatea vasten.
5. Älä nosta käteistä mukaasi. Kuka muka mitään tippiä haluaisi. 
+1. Vietä yksi ylimääräinen vuorokausi kohteessa, sillä aikaa kun odotat alle hajonnutta autoa takaisin korjaamolta. Nuku rahojen loppuessa halvassa motellissa, ovi niin lukittuna kuin mahdollista, ja epäile kaikkia vastaan tulevia Norman Bateksi. 
Kolme tuntia ja viisi minuuttia jäljellä, ja mun on pakko myöntää, etten keksi tähän listaan enää mutta. Paljon enemmän matkasta on hyvää kerrottavaa, joten alan nakuttaa nyt sitä. 

Nähdään kotona!