Vimmaa saa nyt Prismasta!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Prisma, Vimma, Nokian Neulomo ja Suomen Blogimedia

Jos tykkäät Vimman lastenvaatteista, Nokian Neulomosta, kohtuullisesta hintatasosta ja maapallosta, klikkaa tästä heti mitään muuta lukematta Prisman verkkokauppaan.

Lastenvaatesuosikkini Vimma teki yhteistyössä Nokian Neulomon kanssa Prismalle uniikin malliston, ja aavistukseni on että se tulee myymään aika pian loppuun. Ihanat hapsuvaatteet ainakin jo menivät, en ehtinyt nähdä niistä kuin kauniit kuvat!

Mallistosta riitti kuitenkin vielä meidän perheelle ostettavaa. Eikä ne hapsut ehkä olisi kuitenkaan olleet ihan parhaat tähän meininkiin:

Vimman vaatteet ovat olleet suosikkejani lastenvaaterintamalla koska ne ovat laadukkaita, kauniita ja kestävästi tuotettuja. Tämäkin mallisto on mitä parhainta Vimmaa: sen lisäksi että vaatteet on kivan näköisiä ja trampoliininkestäviä, ne on valmistettuja ylijäämäkankaista.

Jokaisessa tuotteessa on vähintään 50% Nanson ylijäämäkankaita, osa tuotteista on kokonaan näistä ylijäämäkankaista tehty.

Nokian Neulomon laatu on itselleni tuttu muutamasta luottovaatteestani, mm. tästä uudesta mustasta mekostani joka oli pakko saada vaatekaappiin kun siellä oli sen kokoinen aukko.

Tykkään tästä Prisman uudesta suunnasta, jossa nostetaan suomalaista muotia kaikkien saataville – Prismat on auki vuorokauden ympäri ja hintataso on kohtuullinen.

Kauneinta koko mallistossa on kuitenkin tämä ylijäämätuotannon hyödyntäminen. Tekstiilijäte on niin iso ongelma tässä nopean muodin maailmassa, että kaikki eleet sen vähentämiseksi saa minut onnelliseksi.

Rakastan sitä että Vimma ajattelee myös näin.

”Tähän maailmaan ei tarvitsisi tuottaa enää yhtään enempää tavaraa.” www.vimmacompany.com

Samasta maailmanpelastussyystä minut tekee onnelliseksi myös lastenvaatteet, jotka kestävät trampoliinia ja mustikkatahroja. Sen testin nämäkin vaatteet pääsivät jo kokemaan (ullari) ja läpäisivät sen kirkkaasti.

Vimma x Prisma X Nokian Neulomo mallisto on kirjaimellisesti uniikki, sillä Nanson vanhat pakat on käytetty tähän viimeistä metriä myöten. Jos kiinnostuit, kannattaa siis toimia heti. Kokemukseni mukaan verkkokauppa on ostoksille varmin kohde, tästä pääset suoraan mallistoon kiinni.

Lue myös: