Yhden purkin metodi ihonhoitoon heille jotka olivat sen unohtaneet

Mainos La Roche-Posay 

Jes, ihoni kiittää tästä yhteistyöstä! Olin mitä ilmeisemmin tässä vauvavuoden aikana onnellisesti unohtanut harrastaa jonkinlaista oman ihon hyvinvointia. Vauvalle löytyy toki kymmenisen eri voidetta atopian hoitoon ja muutenkin, mutta omaa naamaani olin taas alkanut “hoitaa” lähinnä hölväämällä sitä sellaisella öljyllä jota voisi laittaa vaikka vauvan kylpyveteen.

En sano että se on huonoa öljyä, mutta 37-vuotias ihoni alkoi sanoa että jotain muutakin voisi joskus olla kiva saada. Aloin siis käyttää tätä La Roche-Posayn Toleriane-sarjaa kun tuli ajankohtaiseksi testata sitä yhteistyön merkeissä. Voitte kuvitella hämmästykseni kun eräänä aamuna ihoni tuntui pehmeältä, hah! Että mitäs tämä, onpa kivan tuntuista!

La Roche-Posay on ihotautilääkäreiden suosittelema

Muutama sana La Roche-Posay:sta ensin. Minulle tuotemerkki oli tuttu aurinkorasvojen osalta, olinhan käyttänyt niitä jo vuosia. La Roche-Posayn tuotteet aina olleet minusta laadukkaita ja miellyttäviä, mutta vasta nyt yhteistyön aikana olen oppinut että siihen on syynsä: tuotteet ovat ihotautilääkäräreiden eritysesti herkälle iholle suosittelemia. Ei ihme että minä ja herkkis-ihoni olemme näistä pitäneet, ja että juuri atopiaan taipuvaiselle lapselle apteekkari silloin suositteli näitä voiteita.

Kaikki nyt testaamani Toleriane-sarjan tuotteet ovat myös hajusteettomia, mikä on minulle jo aikalailla kynnyskysymys nykyään.

La Roche-Posay Toleriane Sensitive vs. Sensitive Riche?

La Roche-Posay Toleriane -sarjasta testasin seerumia sekä kahta eri kosteusvoidetta: Toleriane Sensitive ja Toleriane Sensitive Riche. Minulla on tosi herkkä iho, ja sopivien tuotteiden löytäminen on joskus vaikeaa. Nämä ovat kuitenkin kaikki toistaiseksi sopineet tosi hyvin ja onkin ollut lähinnä koostumuskysymys valita kumpaa voiteista käyttää. Kummatkin ovat kuitenkin riittävän rasvaisia minun ikuisesti janoavalle, pintakuivallekin iholle.

Toleriane Sensitive on voidemaisempi ja levittyy helposti, Riche on täyteläisempi, melkein naamiolta tuntuva ihana paksu voide. Mahtava yötä vasten, hyvä hemmotteluhetkiin!

Toleriane Dermallergo seerumi taas on sitä mitä seerumit yleensäkin: hirveästi tehoja muutamassa tipassa. Sitä annostellaan pipetillä ja sekin levittyy kivasti, imeytyy myös mielestäni nopeammin kuin aiemmin kokeilemani. Ehkä siksi olen jaksanut tätä myös käyttää, kun ei tarvitse kauaa odotella että voi voiteen levittää päälle!

Toinen syy on varmasti se että tämä tuote on erityisesti ihoa rauhoittava ja olen todellakin sen itse huomannut. Seerumin jälkeen tuntuu kuin olisi levittänyt viileän pyyhkeen kasvoilleen. Se on IHANA tunne ihmiselle, jonka iholle pelkkä pesukin on rasite.

Yhden purkin ratkaisu: La Roche-Posay Toleriane Sensitive voide

Teille muille vauvojen laiskistamille sanon että jos jaksat vain yhden tuotteen pesun jälkeen, ota Toleriane Sensitive voide. Se on hellävarainen (käytän koko kasvoilla jos en jaksa erikseen silmänympräysvoidetta käyttää), ja kosteuttaa mukavasti. En vieläkään jaksa pesun jälkeen – jota tapahtuu jännästi harvemmin kuin ennen sitäkin – laittaa sitä kaikkea mitä naamani kaipaisi: kasvovettä, seerumia, silmänympärysvoidetta, kosteusvoidetta…mutta suunta on ylöspäin. Kaikki on parempaa kuin vauvaöljy!

Aloitin siis itse tämän uuden ihonhoitoelämäni varovaisesti Tolerianen Sensitive voiteella. Että josko jaksaisin taas vaikka tätä voidetta edes käyttää. Se levittyi niin mukavasti ja imeytyi nopeasti että oli helppo palata päivittäiseen kosteutukseen! Pian tsemppasinkin myös Dermallergo seerumin kasvoilleni ja kun se olikin niin miellyttävä levittää, olen alkanut laittaa sitäkin jo joka päivä. Nyt muistan jopa välillä kokeilla sitä Toleriane Sensitive Richeä yötä vasten.

Lempparivoiteet löytyy apteekista

Iso etu näissä kaikissa La Roche-Posay tuotteissa on se että ne löytyy apteekista! Ei ole kerta eikä kaksi kun tajuan kaikkien omien kosmetikkkapurkkieni hohkaavan tyhjänä ja haluan täydentää varastoja heti, enkä verkosta. Lähiapteekista on helppo muistaa kauppareissun yhteydessä ostaa puuttuvat voiteet.

Eivät nämäkään voiteet sentään niin hyviä ole että mustat silmänaluseni tästä mihinkään häviäisivät, mutta ainakin niiden piiloon meikkaaminen on helpompaa kun iho ei kiristä kuivuuttaan ja näppylöidy vauvaöljyn tukkimana!

Onko kellään muilla tapana hoitaa omaa ihoa lähinnä vauvansa tuotteilla? Jos kyllä niin kokeile tätä yhden purkin verran ja kerro miltä tuntui. Odotan pehmeän ihoni kanssa vastauksiasi innolla