Vinkki pikkulegojen säilytykseen

Insinööri käski levätä. Katsoa vaikka telkkaria. Että ei sun todellakaan ole pakko joka päivä jotain sinne blogiinkin kirjoittaa. No ei ole, ei. Mutta entä jos haluaa?

Hänellä on kyllä ihan hyvä pointti.

Laskin eilen että mulla on tällä hetkellä kahdeksan isoa kokonaisuutta työn alla, yksi näistä kokopäiväisenä. Loput on kai sitten kokoiltaisia. Että voisihan sitä vaikka fyssarilta juuri saadut kinesioteipit selässään vaikka vähän vaan katsoa telkkaria.

Tässä tätä nyt silti kirjoitetaan, näppis sauhuten. Koska haluan kertoa teille vinkin! Tämä tuli mieleen kun meillä tänään vieraillut äiti-ihminen kertoi nappaavansa todistamansa kikan heti käyttöön. Ehkä joku muukin siis haluaa.

Valeäidin vinkit: Legojen säilytys

Legot on ärsyttäviä. Tavallaan kivoja ja pieniä, mutta jos kasaat ne yhteen laatikooon, niillä ei enää kukaan jaksa leikkiä kun ei enää löydy oikeita osia just siihen rusettitehtaaseen. Mutta ah, rakkaat minigrip-pussit pelastaa tässäkin! Niillä saa kymmenet Lego-paketit helposti, järkevästi ja hyvät leikit säilyttäen talteen!

Voit siirtyä tästä näkymästä:

Kahvinkeittimen edessä. Ei paikallaan.

Eteisen lipastolla. Ei paikallaan.

Aika lähellä! Mut ei. Liian ruma laatikko keskellä sotkuja.

Tähän:

Näihin saa täydellisesti kasattua palat + ohjeet ja muut tilpehöörit. Isommissa paketeissa käytetään tietysti isompia pusseja ja niitä voi olla monta. Jokaiseen vain sama nimi. Lapset osaa siivota legot näihin kätsysti itse ja pussukat löytyy helposti sängyn alta laatikosta sulasta sekasotkustaan. Haluttu pussi vaan napataan kokoamispaikalle mukaan ja kaikki on niin siistiä ja onnellista. Win win!

Ehdoton suosikkini on tämä pussi:

Selvisi sekin homma sitten.