Kymppi vanhemmuuspistarista! Osasin!

2 Permalink

Jos vanhemmuudessa harrastettaisiin pistareita, olisin saanut taannoisesta suorituksesta kympin.

Autossa tuli taas radiosta jotain tosi perheystävällistä, Kaalimatoa tai kondomikauppaa. Siinä sitä taas kuunneltiin koko perhe ihan tyytvväisenä (eli me aikuiset korvat punaisena toisiamme vilkuillen, päättäväisesti kanavaa vaihtamatta) niin-ei-lapsille-sopivaa mainosta, jonka päätteeksi Ykkönen kysyy:

”Äiti mikä on kondomi?”

Lainkaan häkeltymättä, nolostelematta tai viivyttelemättä vastasin:
”Se on sellainen mikä laitetaan pippelin päälle kun harrastetaan seksiä, ettei tule lapsia.”

Ykkösen vastaus?

”Okei.”

Ja keskustelu päättyi.

Mä niin ruletan! Tai ainakin kehityn jatkuvasti paremmaksi!

Suoraan puhuminen on toki meidän perheessä ollut aina ihan suosittua (muistattehan vielä ”puutikku pimppiin” -tapauksen?) mutta ei se ihan aina näin nappiin ole mennyt. On meidänkin pistarihistoriassa pari vähän ohuempaa kohtaa. Kuten se, kun kerroin että jos nainen ja mies on alasti vierekkäin, niille voi tulla vauva.

Tästä kuitenkin jo vähän teille muillekin inspiraatiota, joskus tässäkin pelissä onnistuu! Nautitaan nyt tämän pistarin tuloksista, seuraava neljämiikka on todennäköisesti ihan nurkan takana odottamassa!

Lue myös: Puhu lapsellesi kaikesta – sillä minä ainakin puhun

JAA
2 Permalink
2 Comments
 • TuuliaK
  toukokuu 14, 2019

  Samanlainen voittajatunne tuli viime viikolla kun mainitsin ystävälle käyväni päiväseltään sairaalassa ja lapsi oli vieressä. ”Miksi sä äiti meet sairaalaan?” kysyi lapsi, vain vähän hätääntyneellä äänellä… ”No muistatko kulta missä lapset kasvaa äidin sisällä? Sinne voi välillä kasvaa sellaisia pieniä kyhmyjä. Ne ei ole vaarallisia mutta pitää silti ottaa pois. Siinä ei mee kauaa eikä se satu [toivottavasti…]. Oon illalla jo taas kotona.” Eli polyyppien poisto käsitelty lapsen kanssa, check! ”Okei” sanoi lapsi ja jatkoi leikkiä. Vähän jännitti tämä(kin) keskustelu etukäteen muttei se sitten niin kummallinen ollutkaan…

  • Valeäiti
   toukokuu 14, 2019

   Hyvin hoidettu! Lasten kanssa on kyllä usein just noin, sanoo vain sen verran kun tarvitsee mutta sanoo niin kuin se on. Yleensä vastaus on just ”okei” 🙂