Meidän jääkaapissa on aina valmista kotiruokaa – Feelia alekoodi mukana!

Kaupallinen yhteistyö: Feelia Ruokakauppa

Muistanette, ettemme ole mitään gourmet-kokkeja Insinöörin kanssa ja että lapsiperheen ruokahuolto on meille aikamoinen rasite? No, olen parantunut asiassa kyllä merkittävästi ja on aikoja jolloin hoidan sen jopa hyvin. Sitten on aikoja jolloin mennään koko viikko pinaattiletuilla ja noutoruoilla, eikä jääkaapissa ole kerta kaikkiaan mitään syötävää.

Vakioriitamme Insinöörin kanssa alkaa niistä pinaattiletuista ja päättyy siihen kun Insinööri sanoo ”miksi meillä ei voisi olla kaikki ruoat einestä.”

Valitettavasti en pysty siihen. Mutta, pystyn moneen muuhun! Osaan esimerkiksi nykyään aika lailla tyhjästä tehdä ruokaa. Mutta osaan myös vähän relata ja helpotamme jatkuvaa ruokahuoltoa monin eri keinoin jo ihan säännöllisesti. Mahdollisesti järkevin niistä on Feelia.

Feelian valmiit kotiruoat säilyvät pitkään

Olen nyt kahdesti tilannut jääkaapin alalaatikon täyteen Feelian pusseja. Ne on ihan best! Feelian ruoat ovat vakuumipakattuja, valmiita tai lähes valmiita ruokia joissa on säilyvyyttä kuukausia. Lokerosta löytyy siis milloin tahansa tosi nopeasti valmistuvaa hyvää ja terveellistä kotiruokaa.

Ruoat ovat niin valmiita että suurin osa valmistuu kotona vain lämmittämällä. Joihinkin lisätään vähän nestettä, toiset lämmitetään sellaisenaan, toiset ovat lisukkeita vaikkapa perunoiden kanssa. Pääsääntöisesti pätee kuitenkin sääntö ”Pussi auki ja ruoka on vartissa pöydässä.”

Nykyään ruoka-ajan lähestyessä huomaan että teen lopulta usein kuitenkin itse ruoan, koska pikapastan vääntäminen on on nopeampaa kuin ruoan tilaaminen tai edes pakastepizzan paistaminen. Feelian safkat on kuitenkin kaikista nopeimpia, jos mikroruokia ei lasketa.

Itse asiassa, suurin herkkumme eli Feelian linssikeitto tulee kyllä mikroruokaakin nopeammin: induktioliedellä koko perheen satsi lämpimäksi vs. neljän annoksen mikrottaminen tarkoittaa että Feelia on ekana pöydässä, tai ainakin vähemmällä vaivalla.

Feelian ruoat on hyviä ja maistuu myös lapsille

Se samperin linssikeitto kuulkaa. Sitä kun tarjosin ekaa kertaa, kaikki mumisivat omnom ja semikasvisnirso lapseni Kakkonenkin sanoi spontaanisti että nyt olet kuule onnistunut paremmin kuin ennen, tämä on tosi hyvää tämä keitto!

Olin näin lähellä että olisin jättänyt kertomatta sen olevan jonkun muun tekemää. Mutta se kyllä on tosi hyvää! Kaikki ruoat eivät meillä ole olleet yhtä kovia hittejä, mutta ainakin kylmäsavulohi-, linssi–  ja kookosbataattikeitto ovat jo sellaisia että lapset pyytävät niitä spontaanisti itse ruoaksi.

Uusi hittejä meille varmasti löytyy vielä, sillä Feelian valikoimissa on yli 100 safkaa joita kokeilla.

Kouluikäinen osaa tehdä itselleen ruokaa Feelian avulla

Kun Feelian ruoat eräänä iltana tuotiin meille ja lapset kyseli mitä nämä on, heitin että nämä on sellaisia tosi helppoja ruokia joita te voitte ehkä joskus vaikka itsekin tehdä, ohjeet on aina tässä päällä näettekö.

Tällä viikolla koitti sitten päivä, jolloin isot lapset olivat keskenään kotona iltapäivästä puoli kuuteen. En ollut muistanut ajatella niille mitään välipalaa, ja oletin niiden ehkä mikrottavan taas pinaattilettuja. Olin hieman fiiliksissä kun neljän aikaan sain tämän viestin:

koululaisen tekemät ruoat

Tuore nelosluokkalainen oli täysin oma-aloitteisesti tiskannut kattilan, etsinyt käsiinsä kylmäsavulohikeittopussin ja lämmittänyt sen itselleen sekä veljelleen. Oli vieläpä kuulemma hyvää (illalla tarkensi että sika hyvää ja haluaa lisää).

Miten siistiä! Tämä ratkaisee niin monta iltapäivää tulevaisuudessa kun olemme Insinöörin kanssa aina iltapäivät töissä!

Perheelle viikon illalliset alle 50€

Pidän siitä että Feelia on hyvää, suoraviivaista kotiruokaa ja siksi myös edullista. Parhaimmilllaan saat Feelialta neljälle hengelle mitoitetut illalliset alle viidellä kympillä. Valmiista ruokabokseista esimerkiksi Perheboksissa saat 46€ seitsemän eri illallisen tarpeet neljälle hengelle, ja kokemuksemme mukaan ruokaa riittäisi kyllä melkein viidellekin.

Bokseja on valikoimissa monta ja niitä voi tilata valmiina Feelian viikottain vaihtuvan ruokalistan mukaan tai ihan täysin oman valinnan mukaan, jatkuvana tai kertaostona. Tykkään tästä joustavasta mallista, koska moni muu valmiin aterian konsepti on ollut meille vaikea kasvis- tai maitorajoitusten takia. Tässä saa edullisesti varmasti perheelle sopivat ruoat automaattisesti.

Boksien lisäksi muutenkin usean Feelia-ruoan annoshinta on alle euron tai kaksi, mikä on toisen tekemästä ruoasta minusta edullinen.

Jos ostat yksittäisiä annoksia – mikä sekin on varsin kätevää ja edullista – kannattaa laskea 300g yhden ihmisen annokseksi. Me ollaan valmistettu keitot kahdesta 600g pussista, mutta luulen että kiusaukset ja lasagnet olisi parempi olla isompia 1,5kg pusseja.

Alekoodi: Hanki hyvän päivän varalle yksi Feelian perheboksi!

Meille Feelian suurin arvo on ehkä se, että ruokasuunnitelmia voi vaihtaa lennosta. Näitä ruokia ei ole pakko syödä juuri sillä viikolla kun ajatteli vaan ne odottelee kiltisti siellä lokerossa sitä päivää kun mitään muuta ei ehditä tehdä. Tai haluta tehdä, se linssikeitto huutelee lapsia nytkin tuolla.

Plussaa siitäkin että tämä on kerrankin palvelu, joka on saatavilla ihan missä vain Suomessa! Voit tilata ekan satsin jo valmiiksi odottelemaan alekoodilla joka on VALEÄITI. Sillä saat 5 € pois ensimmäisen ostoksesi hinnasta.

Ilolla toivotan tervetulleeksi tämänkin arjen helpottajan elämäämme pysyvästi!

JAA
276 Comments
 • Leena
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa. Siskolle ajattelin, lapsiarjen kiireisiin helpotusta.

  • Arto
   elokuu 28, 2020

   ruuhkavuosiraneille selvä haastaja

  • Silja
   elokuu 28, 2020

   Mukana
   Vanhemmilleni(87v) hyvää ja edullista ruokaa ja vaihtelua .

 • Jonskuliini
  elokuu 27, 2020

  Mukana 🙂
  Tämä olisi niin loistava hätävarana silloin, kun lapset sairastaa ja kauppaan ei pääse lähtemään.
  Päiväkoti aloitettu ja ekat flunssat jo podettu.

 • sonja
  elokuu 27, 2020

  Siis oon sun kanssa samoilla linjoilla, ihan oikeasti, ei ihmisten kannata eineksillä elää! Niille on aikansa ja paikkansa, mutta ravinteikas, terveellinen ruoka vaikuttaa KAIKKEEN (jaksamiseen, immuniteettiin, siis niin kokonaisvaltaisesti henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin) että ei siitä ihan ensin kannata tinkiä. Toki eineksiä on hyviä ja huonoja ja itsetehty voi olla terveellistä tai epäterveellistä, eli kyse ei ole pelkästään siitä.

  Mulle kyllä lapsiperheiden fiksu syöminen on vähän sydämen asia ja tuhat muuta asiaa annan vanhemmuudessa mennä läpi sormien mutta siitä mulla pieni harmistus nousee kun mietin kuinka normi on Suomessa tarjota vauvoille ja lapsille pelkkää valmisruokaa. (Huom. edelleen, niille on aikansa ja paikkansa ja rajataan tästä nyt pois ne tapaukset, joissa vanhempien voimavarat on kertakaikkiaan niin vähissä et pääasia että lapsi saa ruokaa blaablaa). Mutta se, että vanhemmat esim. laittaa itselleen ruuan tai maksaa paljon ravintolaruuasta mutta ateria toisensa jälkeen tarjoaa lapselleen purkin tai lämmittää pinaattiletut… Sitä en vaan ymmärrä! Mikrobiköyhät valmisruuat joissa parasta ennen on kolmen vuoden päässä ei kyllä tarjoa mitään kasvualustaa suolistomikrobeille ja saleen on syynä kaikenlaisten allergioiden ja autoimmuunitautien lisääntymiselle.

  Nojoo, tän pitkän räntin päätteeksi sanoisin, että teidän perheessä tunnutte löytäneen hyvän balanssin itse laittamiselle, eineksille ja puolivalmisteille ja arvostan, että ponnistelet ruuanlaiton eteen vaikka se ei sun lempihommaa ole! Mun hack tässä on se, että yhdistän itse tehtyä ja puolivalmistetta esim. kaupan kalapuikot + keitetyt perunat/kasvikset, kaikki pakastealtaan kasvissekoitukset, valmiskuutiot, valmiit salaattisekoitukset jne. Feelia kuulostaa myös oikein passelilta ja terveelliseltä arjen helpottajalta!

  • Anna
   elokuu 28, 2020

   Mukana arvonnassa! 🙂

 • sara
  elokuu 27, 2020

  Oispa kiva testata näitä, oon kuullut paljon hyvää!

 • Staika
  elokuu 27, 2020

  Muutamasta feelian ruuasta kokemusta. Mielellään mukana arvonnassa jos saataisiin kokeilla uusia ruokia.

  Muutenkin mielellään kaikki vinkit tervetulleita, joilla saataisiin pöytään terveellistä, edullista ja maistuvaa evästä. Teen ihan mielelläni ruokaa ja useimmiten saan aikaan ihan hyvää ruokaa, mutta se aika mikä siihen menee :\ Kiitollisena luen kaikki ruokavinkit!

 • Idi
  elokuu 27, 2020

  Tää on kyl mielenkiintoinen konsepti! Kaikenlaisille arjenhelpotuksille on kyl paikkansa! 🙂

 • Janna
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa!

 • Veema
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa, kiinnostava uusi tuttavuus, jota olisi kiva kokeilla. Kiitos siis vinkkipostauksesta!

 • Maija
  elokuu 27, 2020

  Olis kiva testata!

 • Maaria
  elokuu 27, 2020

  Ehdottomasti mukana! Kuulostaa kyllä hyvältä, täytyy ehkä tilata ja kokeilla.

 • Tiia Hämäläinen
  elokuu 27, 2020

  Olisi täydellinen arjen pelastus, arkiruokien keksiminen on niin vaikeaa välillä!

 • Tiia
  elokuu 27, 2020

  Feelis olisi täydellinen arjen pelastus!

 • Hanna
  elokuu 27, 2020

  Enpä ollut tästä ennen kuullutkaan ja testiin taitaa mennä 🙂

 • VH
  elokuu 27, 2020

  Voiko näitä pakastaa? Meillä on tosi pieni jääkaappi, mutta ihan kohtalaisesti pakastetilaa. Siinä menee tietysti hetki, että saa pakasteen sulaksi.

 • Ida
  elokuu 27, 2020

  No jopas, nyt on palvelu! Herättää toivoa seminirsojen lasten äitinä, jos teillä lasten reaktiot olleet nuo. Meillä lasten lämmittämät ruoat ovat tasoa nakkipaketti (syödään usein kyl kylmänä ja pelkiltään), valmiit riisipuurot ja pinaattiletut mikrotettuna (aika usein hillon, ei suinkaan perunamuusin kera). Sit kun joskus jaksan/vaivaudun/kerkeän tehdä ”kunnon” ruokaa, on se joko jauheliha- tai broileripaketti riisin tai pastan kera. Ollaan kyllä yritetty säännöllisiä kasvisruokapäiviä, mutta…meille saavutus on jo se, et lasagnessa osa pastasta on korvattu kesäkurpitsasiivuilla ja lapset silti syö sen mukisematta 😁

 • Noora / Villakoiria ja kissankarvaa
  elokuu 27, 2020

  Mukana! Tätä onkin kiinnostanut testata!

 • viiviK
  elokuu 27, 2020

  Mukana! Tämmöstä ois aivan mahtavaa kokeilla 🙂

 • Riina
  elokuu 27, 2020

  Kuulostaa toimivalta kiireruoalta! Olen mukana arvonnassa.

 • Mari
  elokuu 27, 2020

  Tuo linssikeitto on kyllä hyvää!

 • Salla
  elokuu 27, 2020

  Ooooo, tämä on kuun vastaus joka päiväiseen tuskaani, mitä tänään syötäisiin!?! Tästähän voisi saada myös ideoita siihen mitä voisi vaikka tehdä myös itse!

 • Linn
  elokuu 27, 2020

  Mukana.
  Ja taitaa muutenkin mennä kokeiluun. Mikä vaan mikä helpottaa arkea…

 • Katja
  elokuu 27, 2020

  Mukana! Olispa ihana saada omatkin lapset tykkäämään vähän jostain ”erikoisemmasta” kuin makaronilaatikosta taikka spagetista ja jauhelihakastikkeesta 😀

 • Pirjo
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonassa!

 • Riikka Kumlin
  elokuu 27, 2020

  Tää olis mielenkiintoinen kokeilu!

 • Suvi
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa! Täähän on just täydellinen palvelu!

 • Mia
  elokuu 27, 2020

  Meilläkin käytössä, hyviä ovat 😍 suosittelen teitä kokeilemaan broilerkeittoa, on hyvää 😋

 • Terhi
  elokuu 27, 2020

  En ollut tästä vielä kuullutkaan, kiitos siis vinkistä! Kaipaan niin paljon jotain uutta ja nopeaa meidän arkiruokailuun, että tässäpä taitaa olla vastaus.

 • Elisa
  elokuu 27, 2020

  Kuulostaa erittäin hyvältä konseptilta! Ehdottomasti mukana arvonnassa.

 • Laura
  elokuu 27, 2020

  Oijoi, kuulostaa lähes liian hyvältä ollakseen totta! Tämä toisi kyllä todellista helpotusta ruuhka-arkeen 🙂

 • Sari P
  elokuu 27, 2020

  Ihan mahtavaa, että tällaista on tarjolla koko Suomen alueella! Jotenkin ruokakonseptit ovat keskittyneet Etelä-Suomeen tai vain suuriin kaupunkeihin. Tällaisella tulee samalla vaihtelua ainaisiin perussapuskoihin, mitä töistä tullessa jaksaa väkertää toisten jo kysellessä ”milloin syödään?” 🙂

 • Reetta
  elokuu 27, 2020

  Tämä menee kyllä kokeiluun! Kiitos!

 • Emmaa
  elokuu 27, 2020

  Tämä vois kyl helpottaa meidän perheen arkiruokailua. Se ruuan ainainen miettiminen on kyllä yks rasite.

 • Sonja
  elokuu 27, 2020

  Mukana! Herranjestas, tätä täytyy kyl kokeilla 🙂

 • A
  elokuu 27, 2020

  Mielenkiintoiselta kuulostava palvelu. Tällä hetkellä kun ollaan etätöissä perheen aikuiset, niin ruokahuolto on (poistuneet työmatka-ajat) aika hyvin resurssoitu, mutta kunhan joskus normaalielämä palaisi (palaahan, pakko!) niin voisi olla iloa näistä. Etenkin kun kohtahan toi lapsonen on niin iso, että hanskaisi lämmityshommat itsekin (mun omassa lapsuudessa kun vanhemmat oli molemmat töissä päivällisaikaan tosi harvoin, niin oli juhlaa että sai itse mennä kauppaan ja ostaa sen mikropitsan tai hampurilaisen :)). Mutta kiva että on vaihtoehtoja.

 • Susanna Sali
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa

 • Maria
  elokuu 27, 2020

  Meille syntyi kolmonen 21.7 ❤️ Ja olen hänen lisäkseen rakastunut näihin feeliaruokiin! Tykkään yleensä laittaa ruokaa, mutta nyt en ehdi. Nyt meillä kokkaa junior masterchefit Feeliakeittojen avustuksella👌🏻 Ihana, kun ei joka päivä syödä päivälliseksi vain makarooneja. Ja lapset nauttii onnistumisesta! Osallistun ilmanmuuta arvontaan, jotta tää ihanuus ja autuus jatkuu ☺️

 • Muhkis
  elokuu 27, 2020

  En ollut kuullut aiemmin näistä, mutta kuulostaa toimivalta!

 • Tiina
  elokuu 27, 2020

  Mukana! Täytyy laittaa testiin 😊

 • Heidi
  elokuu 27, 2020

  Oih, mukana!
  Oon näitä katsellut, mutta en ole vielä saanut tilattua.

 • Essi
  elokuu 27, 2020

  Kuulostaa upealta! Tätä on pakko kokeilla.

 • Liisa
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa!

 • Neea
  elokuu 27, 2020

  Oi, mukana! Tilaus juuri saapumassa, innolla odotan että saadaan helpotusta arkipäivän ruuanlaittoon!

 • Catharina
  elokuu 27, 2020

  Tätä me tarvitsemme!! Mahtavaa!

 • Catharina hohenthal
  elokuu 27, 2020

  Tätä me tarvitaan! Mahtavaa

 • Iida
  elokuu 27, 2020

  Meillä löytyy myös aina arjen hätävaraksi näitä, tilattu monet kerrat ja löydetty omat suosikit. Lohikiusaus yks parhaista! Mielellään siis mukana.

 • Johanna Kangas
  elokuu 27, 2020

  Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! 😍

 • Sk
  elokuu 27, 2020

  Mukana! Kokeiltu on ja helpottaa arkea kovasti.

 • Sini
  elokuu 27, 2020

  Oi mukana! Kaikki helpotus arkeen 2,5v ja 5kk kanssa ovat tervetulleita!

 • Mandariini
  elokuu 27, 2020

  Tää olis niin mahtava palkinto

 • Lizzo
  elokuu 27, 2020

  Ooo en ollut koskaan kuullutkaan! Huippukonsepti, menee testiin 🙂

 • Riksu
  elokuu 27, 2020

  Mukana! Tämä pelastaisi keväällä olleen ahdistuksen kotoilun kyllästämästä jatkuvasta ruuanlaitosta, tätä olisin tarvinnut!

 • Lare
  elokuu 27, 2020

  Ehdottomasti mukana! ❤️ Perheessä missä äiti on sairas ja sairaalahoidot rytmittävät arkea, olisivat nopeasti valmistettavat mutta ravitsevat kotiruuat helpottava vaihtoehto!

 • Juull
  elokuu 27, 2020

  Kuulostaa mahtavalta! Mukana arvonnassa. 😊

 • Hanna
  elokuu 27, 2020

  Mukana! Helpottais arkea, kun vauva 5 kk vielä huomion kokkailusta.

 • Laura
  elokuu 27, 2020

  Vau, kuulostaa niin hyvältä ja helpolta 😍 Mukana, kyllä kelpaisi meillekin!

 • Iina M
  elokuu 27, 2020

  Tälläiset on arjen pelastus. Pitkät päivät koko perheellä ja kiire saada ruokaa nälkäisille suille. Tätä täytyy siis testata!

 • Susanna K
  elokuu 27, 2020

  Arvonta! Hep!

 • Laura
  elokuu 27, 2020

  Näistä olen kuullut kehuja, olisi kiva testata! Kiireisen (tai vain laiskan) arjen pelastus 😁

 • Elle
  elokuu 27, 2020

  Feelia on paras, mukana ollaan!

 • Piia
  elokuu 27, 2020

  Kuulostaa hyvälle! Mukana 🙂

 • Pinja
  elokuu 27, 2020

  Jes! Tää pelastaisi monet nälkäkiukut 🚨😀

 • Laura
  elokuu 27, 2020

  Ihanaa, kun voi valita mitä tilaa! Ruokarajoitteisena perheenä nuo muut valmisruokapalvelut on hiukan hankalia. Mukana arvonnassa siis 🙂

 • Kaisa K
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa! Tämä toisi mukavaa helpotusta arkeen.

 • Päivi
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa.

 • Kukka
  elokuu 27, 2020

  Feelia on ollut harkinnassa jo pitkään, mutta vielä ei ole tullut tilattua. Kiva olisi kokeilla!

 • Karoliina Martiskainen
  elokuu 27, 2020

  Mukana. Helpottaisi täällä tätä 5 henkistä perhettä.

 • Vipellys__
  elokuu 27, 2020

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 • Salome Olenius
  elokuu 27, 2020

  Mukana! 1 ja 4v kanssa ruoka pitää olla heti eikä kohta!

 • Riikka
  elokuu 27, 2020

  Mukana! Monesti olen jo käynyt silmäilemässä valikoimaa, helpottaisi kovasti arkea!

 • Kaisa
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa. Tätä olisi kiva testata.

 • Päivi
  elokuu 27, 2020

  Pari kertaa keväällä tuli jo melkein klikattua näitä ostoskoriin mutta nyt syksyllä menee ehdottomasti testiin.

 • saya
  elokuu 27, 2020

  Kuulostaa tosi kätevältä! Mukana arvonnassa!!

 • Essi
  elokuu 27, 2020

  Oi oon halunnut testata tätä, mutta viimeksi kun yritin seurata facelinkkiä oli nettisivut kaatuneet.

 • Lumia
  elokuu 27, 2020

  Oispa kiva voittaa!

 • Hilla
  elokuu 27, 2020

  Mukana! Kuulostaa hyvältä hommalta, haluan kokeilla!

 • Minna
  elokuu 27, 2020

  Tätä me juuri tarvitaan! Mukana 🍀

 • Saara
  elokuu 27, 2020

  Hyvä lohikeitto kiinnostelee todellakin. Ja mikä tahansa juttu, millä saa helpotusta arkeen 🙂

 • ennu
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa. Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta.

 • Maria
  elokuu 27, 2020

  Mukana! Minäkin lahjoittaisin eteenpäin siskon perheelle syksyn arjen kiireeseen. 😊 Ja kiitos viihdyttävästä ja monipuolisesta blogista!

 • Eeva
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa! Parasta lapsiperheen arjessa, kun helppo + nopea valmistaa ja päiväykset pitkälle! 😊

 • Krista
  elokuu 27, 2020

  Mukana, kun pitäisi varmaan vauvan aloitellessa kiinteitä syödä muutakin kuin dr. Oetkeriä pakkasesta tai mäkkärin antimia…

 • Emma
  elokuu 27, 2020

  Mukana! Äitiysloman jälkeen paluu arkeen ja todellakin kahden alle 3v:n kanssa kaikki keinot käyttöön!

 • Saara
  elokuu 27, 2020

  Korona-kevään koululaisen kaupungilta saamassa ruokakassissa oli mukana Feelian riisipuuroa 👌 Mukana siis!

 • Heidi
  elokuu 27, 2020

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 • Nuutti
  elokuu 27, 2020

  Meillä alkoi täällä uusi arki koko perheellä opiskeluineen ja kiireinen! Olisi kiva testata tälläistä 😊

 • Mari
  elokuu 27, 2020

  Todellakin mukana o/
  Perheessä 10- ja 11-vuotiaat urheilijat, joten toisinaan lämmin ruoka pitää olla kolmekin kertaa päivässä!

 • Hannnnnna
  elokuu 27, 2020

  Oi ihanaa! Mukana ollaan!

 • Mirjami
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa.

 • Anika
  elokuu 27, 2020

  Mukana! Olisi juuri mainio arjen pelastus meidän kolmelapsiselle perheelle!

 • Maiju
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa!

  Pääsisi testiin myös kahdelle nirsolle muksulle, jotka saa välillä tän mutsin lähes hulluksi.

 • Laura
  elokuu 27, 2020

  Oi, jospa arpaonni suosisi! Tämä kyllä taatusti helpottais meidän päiväkoti-, opiskelu, työ- ja raksa-arkea!!

 • Jenni
  elokuu 27, 2020

  No nyt osui ja upposi! Olen kuullut firman nimen aiemmin, mutta en ole tarkemmin kuitenkaan perehtynyt. Kuulostaa just loistavalta konseptilta!

 • Satu
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa 🤩

 • Saija Vihertö
  elokuu 27, 2020

  Kyllä helpottaisi kiireistä arkea, kun aikaa ei meinaa jäädä kokkaukselle tai muullekaan. 😊

 • Sannis
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa! 🙂

 • Jenna
  elokuu 27, 2020

  Mukana! Nää ois just niitä ruokia, kun ei ole ehtinyt/ muistanut käydä kaupassa ja harrastuksiin on kiire😊

 • Hanna
  elokuu 27, 2020

  Ehdottomasti mukana! Voi kunpa kerrankina arpaonni suosisi 😊

 • Milja Korhonen
  elokuu 27, 2020

  Oiva idea. Olen jo pari tilausta tehnyt. Varsinkin nyt juhlia järjestellessä on kätevää, kun on valmiit ruuat ja voi keskittyä vain niihin juhlavalmisteluihin.
  Olen mukana arvonnassa

 • Ritu
  elokuu 27, 2020

  Oooo oon niin huono suunnittelemaan ka laittamaan ruokaa ja syyllistyn eineksistä niin tää olisi loistava, kun palaan ensi viikolla työelämään 😍 arpaonni please suosi minua!

 • Joanna
  elokuu 27, 2020

  Tämä olisi kyllä pelastus kiireiseen arkeen 🙂

 • Sohvi
  elokuu 27, 2020

  Olisipa mukava kokeilla näitä. Helpotukset arjen ruokien keksimiseen ja valmistukseen kelpaisivat, tutustumisen arvoiselta vaikuttavia tuotteita.

 • Iiduli
  elokuu 27, 2020

  Raskauden takia kauhea nälkä ja hillitön väsymys tarkoittaa, että ruokaa pitäisi saada mahdollisimman helposti ja nopeasti ja toisaalta usein. Jos en voita, tilaan itse 😄

 • Sisko
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa. Paluu arkeen ensi viikolla, tätä olisi kyllä mahtava testata!

 • Anna
  elokuu 27, 2020

  Mukana! Täytyy ehdottomasti tutustua tähän. Enpä ollutkaan kuullut yästä aikaisemmin.

 • Iina
  elokuu 27, 2020

  Oi, olisipa kiva päästä testaamaan. Mukana siis arvonnassa 🤩

 • Katriina
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa! Tulisi todella tarpeeseen ja saataisiin vaihtelua ainaiseen makaroonilaatikon tai jauhelihakastikkeen syömiseen.

 • Pia
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa. Kuulostaa mielenkiintoiselta.

 • Kati
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa, ehdottomasti täytyy testata!

 • Ella
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa! 🙂

 • Iita
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa. Tää kuullostaa niin hyvälle jutulle.

 • Leena
  elokuu 27, 2020

  Hei wau, tämäpä kiinnostava hätävara kiirepäiviin! Mukana arvonnassa. 😊

 • Kati
  elokuu 27, 2020

  Jestas miten hyvältä kuulostaa, ehdottomasti mukana!

 • Silja
  elokuu 27, 2020

  Mukana! 🙌

 • Millavee
  elokuu 27, 2020

  Näihin olisi kiva tutustua, joten mukana arvonnassa!.

 • Sonja
  elokuu 27, 2020

  Arvontaan! Kaikki, mikä helpottaa arkea, on tervetullutta. 😄

 • Susanna
  elokuu 27, 2020

  Kuulostaa mahtavalta!

 • Jenna
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa! Feelian valikoimaa onkin tullut selailtua mutta vielä en ole tilannut, ehkäpä pian menee testiin! 🙂

 • Sara
  elokuu 27, 2020

  Oi, maistuis meidänkin perheelle helpot kotiruoat. Yksvee aloitti päiväkodin, kuus vee eskarin, iskän kesäloma loppui ja äiti palasi töihin. Ei oikein kaikkeen enää pysty revetä keittiön puolella, vaikka kuinka haluaisi. Tämä. Helpottaisi arki ruokailua huimasti! ❤️❤️

 • Tarukoo
  elokuu 27, 2020

  Yleensä jätän kaikki kaupalliset yhteistyöt välistä koska ei ne tänne Lappiin asti yleensä yllä, mutta miten siistiä että näin väsyneenä miettii ensiviikon kauppalistaa ja huomaa ettei tarvi ehkä suunnitella ko muutaman päivän ruuat itse 😍 oon mukana ja meen heti tilaan!

 • Hannele
  elokuu 27, 2020

  Kuulostaa hyvältä! Osallistun arvontaan!

 • Anne Leino
  elokuu 27, 2020

  Mukana😍 haluaisin antaa tyttären perheelle helpottamaan työ-ja koulupäivän jälkeen illallista😊

 • Ansku
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa :)!! Tämähän on mahtava pelastus arkeen.

 • Marikki
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa ja menenkin heti tutustumaan Feeliaan.

 • Mari35
  elokuu 27, 2020

  Tosi kiinnostava ja tarpeellinen konsepti. Nimimerkillä pinaatti-, ja porkkanaletuilla mennään päivästä toiseen kolmen alle 6 veen kanssa… 🙈

 • Helmi Horttana-Suoranta
  elokuu 27, 2020

  Tää oli niin täydellistä ikuiseen ”mitä hittoa raapaisen lautaselle” -ongelmaan!❤️

 • Maria
  elokuu 27, 2020

  Mukana! Monesti jo olen meinannut testata, jospa nyt sitten.

 • Aino
  elokuu 27, 2020

  Siis mä just hain Twitterin puolella vinkkejä arkiruokailuun, kun kaksi etätyöläistä (sekä vuoroviikoin kaksi koululaista) tuskailevat toistuvasti ruokailun kanssa. Muutamakin ehdotteli tätä Feeliaa ja pitää varmaan ihan oikesti kokeilla.

  Sitten _ehkä_ pääsee tästäkin limbosta:

  ”Mitä me syödään?
  ”En mä tiedä?”

  ”Mitä me syödään?”
  ”En mä tiedä.”

  ”Oikeesti. Mitä. Me. Syödään.”
  ”En mä tiedä.”

 • Loviisa
  elokuu 27, 2020

  Mukana, feelia ollut mielessä kokeilla jossain vaiheessa 😊 On saanut tässä koronakevään ja kesän aikana kokkailla itse aivan riittämiin, kun koko perhe ollut koko ajan kotona😅

 • Hanna
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa! Remonttia kun tehtiin, ei kellään ollut aikaa tehdä ruokaa ja nää pelasti.

 • Hanna
  elokuu 27, 2020

  Mukana arvonnassa, Feeliaa olisi kiva kokeilla 😊

 • Outi
  elokuu 27, 2020

  Korona-aikana on kokattu niin paljon kotiruokaa, että pieni jeesi ruokahuoltoon olisi enemmän kuin tervetullut! Mukana.

 • Sirita Mikkola
  elokuu 27, 2020

  Feelian oli ihan mahtava helpotus karavaanailessa! Ja lapset tykkää.

 • Heidi
  elokuu 27, 2020

  Tää kuulostaa niin huippu jutulta. Voispa testata! 🙂

 • Krista
  elokuu 27, 2020

  Joo kyllä! Mukana!

 • Vilma
  elokuu 27, 2020

  Oi, jonkun muun tekemää ruokaa, meille!

 • Nimetön
  elokuu 27, 2020

  Hupsnaps, tilasin jo. Ja lisää, jos arpaonni suosii 🙂 Vihaan ruuanlaittoa syvästi enkä pääse siitä yli.

 • Anna
  elokuu 27, 2020

  Aaaaah, tää olisi pelastus meidän jokapäiväiseen ruoanlaittotuskaan. 😅 Mukana arvonnassa.

 • Merja
  elokuu 27, 2020

  Ehdottomasti mukana arvonnassa, olen kuullut Feeliasta paljon hyvää!!

 • Kettuli
  elokuu 28, 2020

  Kaikki mikä auttaa helpottamaan arkea, on aina plussaa! Eli luonnollisesti tuun tähän arvontakytikselle.

  Ollaan pari kertaa testattu Feelian ruokia, ja olen kyllä ollut positiivisesti yllättynyt. Varsinkin tomaattikeitto oli niin hyvää, että olisin voinut vedellä koko kattilallisen kerralla. Taaperon suosikki taas oli riistakiusaus. Suosittelen kaikille, paitsi niille jotka tavoittelee Vuoden marttyyriäiti -mitalia ja puhisee että meillähän ei ikinä eineksiä syödä, maidotkin lypsetään itse ja takapihalla on pari hehtaaria perunapeltoa omiin tarpeisiin (näitäkin nimittäin näin jonkun bloggaajan yhteistyöpostauksessa).

 • Sari
  elokuu 28, 2020

  Todella tarpeeseen tulisi tämmöiset evväät! Kyllästyttää ainainen miettiminen ja ruuan vääntäminen alusta asti ite… Silloin kun on kiire, toisi tää todellista helpotusta, arkeen. Eli todellakin olen mukana arvonnassa😊

 • Kira
  elokuu 28, 2020

  Olen niiiiin mukana! Kahden koululaisen yh-äitinä tällainen apu olisi ihan parasta kun yksin organisoi työn-koulun-harrastukset-kodin yhteen 😍 wau!!

 • Maarit
  elokuu 28, 2020

  Mukana! ☺️
  Tämä tulisi tarpeeseen helpottamaan meidän perheen elämää, kun minull opinnot toisella paikkakunnalla jatkuu ja koulupäivät on pitkiä. Miehellä ja lapsella olisi helppo työ- ja hoitopäivän jälkeen lämmittää ihanaa Feelian ruokaa. Ps. Linssikeitto best 🤩

 • Eeva
  elokuu 28, 2020

  Tämä olis kiireisen arjen pelastus!! ♥️

 • Nelli
  elokuu 28, 2020

  Ehottomasti mukana! 🙂

 • Satur
  elokuu 28, 2020

  Mukavan kuuloinen palvelu, jota mieluusti kokeilisin 🙂

 • Hukka
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa, kuulostaa todella loistavalta idealta !

 • KaisaJo
  elokuu 28, 2020

  Kuulostaapa hyvältä! Haluaisin käyttää enemmän valmisruokia, mutta suurin syy sen vaikeuteen on lähikaupan suppea valikoima ja perusruokien puute – maksalaatikko ja pinaattiletut ovat lähes ainoat joita viitsii syödä kolmannenkin kerran. Mukana arvonnassa!

 • Elina
  elokuu 28, 2020

  Tämä kiinnostaa, mutta en ole vielä raaskinut tilata. Omien lasten nirsoilu on tänä vuonna ärsyttänyt todella, emme kuitenkaan miehen kanssa itse ole sellaisia, syömme mielellään hyvin eri tyyppisiä ruokia. Esim. monen mainostamat erilaiset kasvissosekeitot lapsiperheiden vakioruokana ei meillä kerta kaikkiaan uppoa. Eli ei se vaan aina ole vanhemmilta opittua. En ole ihan vakuuttunut, että itse tehty tarkoittaa aina automaattisesti monipuolisinta ruokaa. Lapset ovat myös ärsyttävän tarkkoja rakenteissa, eli ei liian rapeaa paistopintaa vaikka lihapulliin, ei liikaa eri ruokalajien sekoittumista lautasella, ei sipulin paloja jauhelihapihveissä jne. Ennen lapsia luulin että nämä ovat vain kasvatuskysymyksiä ja vanhemmilta opittuja, mutta ei se niin ole. Ja äitiin takertuvan uhmaikäisen kanssa on todella vaikea laittaa ruokaa, aikaa ei ole ja lapsi ei vielä söpösti osallistu ruuanlaittoon.

 • Jaana
  elokuu 28, 2020

  Voi että, tätä olisi mielenkiintoista kokeilla. Jollei arpaonni suosi niin ostan joka tapauksessa. 😀

 • Teija
  elokuu 28, 2020

  Kiireisen arjen helpotusta parhaimmillaan.
  Mukaan arvontaan.

 • Saana
  elokuu 28, 2020

  Oispa oivallinen apu arkeen 😄

 • Sanna
  elokuu 28, 2020

  Mukana, kiinnostus heräsi heti 🙂

 • SiniK
  elokuu 28, 2020

  Oi tää olisi kyllä loistava arjen pelastaja kun syksyn kiireet alkavat! Ehdottomasti mukana arvonnassa ja taitaa muutenkin mennä testiin…

 • Johanna
  elokuu 28, 2020

  Arvonnassa mukana, olisi ihan mahtavaa päästä maistamaan.

 • Ritu
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa. Kotona lomautettuna lasten kanssa maaliskuusta asti ja ruokaideat loppuneet jo aikoja sitten. 🙂

 • Laura-Kaisa
  elokuu 28, 2020

  Siis niin mukana tässä!!! 😍👌

  Nimimerkki 5 lapsen äiti ja aina ei jaksais miettiä mitä me syötäis 😅

 • Karoliina
  elokuu 28, 2020

  Aina ei jaksa kokata (tuon enempää)! Siispä olisi kiva kokeilla näitä 🙂

 • Mixu
  elokuu 28, 2020

  Mukana 🙂. Saa tuore nelosluokkalainen testata muutakin ”ruuanlaittoa” kuin pinaattilättyjä

 • Katjamii
  elokuu 28, 2020

  Heii mäkin oon mukana

 • Niina
  elokuu 28, 2020

  Nälkä! Mukuloille muonaa! Mietin Feeliasta tilausta jo vauvavuoden uupumuksessa, mut ilmeisesti väsymys oli niin ankara, ettei ollut siihenkään voimia. Nyt testiin!

 • Maisa
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa! ♡ taapero aloitti päiväkodin ja äiti työt niin kokkailu iltapäivällä ei oo lempparijuttuja.. 🙂

 • Ronja
  elokuu 28, 2020

  Ooh 🤩 Mukana!

 • Mira Viljanen
  elokuu 28, 2020

  Aaah! Tää ois oiva apu 9kk, 4v ja miehen kanssa elellessä kun ruokahuolto jää aina mun harteille kun kotona olen (tää käy kyllä ihan työstä 🙄😂)

 • Annukka
  elokuu 28, 2020

  Tämä tulisi NIIN tarpeeseen! Olen täysin kypsä tähän jatkuvaan mitä-tänään-syötäisiin -pohdintaan. Huoh.

 • Sievä
  elokuu 28, 2020

  Mukana, kiinnostaa!

 • Briitta
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa, helpottaisi kiireisiä arkipäiviä kovasti.

 • Krista
  elokuu 28, 2020

  Kuulostaa mahtavalta, menee testaukseen!

 • Hertta
  elokuu 28, 2020

  Oi tää olisi täydellistä! Kolmen lapsen(6v,4v ja 7kk) ja kahden aikuisen taloudessa tuntuu elämä välillä olevan pelkkää ruuanlaittoa tai seuraavan kauppalistan miettimistä. Joten todellakin mukana arvonnassa!

 • Hanna
  elokuu 28, 2020

  Mukana, olisi niin pelastus meidän arkeen, varsinkin kun ruuanlaitosta en niin välitä,varsinkin pienten lasten kanssa se on niin haastavaa, kun joku roikkuu jaloissa koko ajan 😊

 • Hanna
  elokuu 28, 2020

  Oi, tämä olisi vauva-arjen pelastus!

 • Annamari
  elokuu 28, 2020

  Voi mikä arjen pelastus, täytyy kyllä tutustua tarkemmin 😊

 • Jenni
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa.

 • Terhi
  elokuu 28, 2020

  Mukana!

 • Jaana Kämäräinen
  elokuu 28, 2020

  Mukana 👌

 • Nimetön
  elokuu 28, 2020

  Kuulostaa niin kätsyltä 👌 🤩

 • Aija
  elokuu 28, 2020

  Mukana. Kuulostaa huipulle helpotukselle lapsiperheessä.

 • Tiina
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa!

 • Mervi
  elokuu 28, 2020

  Oi kyllä! Mukana arvonnassa!
  Pieni tauko aterioiden suunnittelusta, kauppareissuista ja itse kokkaamisesta tulisi tarpeeseen. 9kk kotona olon jälkeen alkaa ikävöidä työpaikkaruokalaa. 😂

 • Milja
  elokuu 28, 2020

  Mukana, tätä olisi kiva päästä testaamaan 😊

 • EmiliaP
  elokuu 28, 2020

  Mukana!

 • Miia
  elokuu 28, 2020

  Kuulostaa todella hyvältä! 👌

 • Elina
  elokuu 28, 2020

  Mukana. ☺️

 • Kaisa
  elokuu 28, 2020

  Tämä kuulostaa todellakin arjen pelastajalta!

 • Sarianna
  elokuu 28, 2020

  Oujee mukana! Tää kuulostaa täydelliseltä 😍

 • Petra
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa

 • Laura Kinnunen
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa. Ois kyl kiva välissä päästä helpommalla, kun on kaksi aikuista ja kaksi taaperoa joka päivä lounaalla ja päivällisellä kotona syömässä.

 • Sanna
  elokuu 28, 2020

  Tämä on kyllä aivan huippukonsepti! Myös meillä hyvin kriitiset muksut on lähes kaikista tykänneet 👌
  Ehdottomasti mukana arvonnassa 😊

 • Oona
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa. Tämähän kuulostaa aivan loistavalta.

 • Jemiina
  elokuu 28, 2020

  Jee mukana ollaan !!

 • Kaisu
  elokuu 28, 2020

  Ehdottomasti mukana! Eka tilaus todellakin lähti jo eilen storyjen perusteella matkaan. Hyvältä vaikuttaa 👍

 • Viola
  elokuu 28, 2020

  Mukana!

 • Elina
  elokuu 28, 2020

  Tätä tarvitaan😅

 • Ida
  elokuu 28, 2020

  Tämä olis niin täydellinen kitisevän 1v:n kanssa! Täytyy pistää kokeiluun!

 • Johanna Castañeda
  elokuu 28, 2020

  Ehdottomasti mukana!

 • wewwaton
  elokuu 28, 2020

  Tätä mietin jo silloin keväällä kun jossain tämä aiemminkin näkyin, mutta luulin että sen saa vain pk-seudulle… mutta siis saa tilattua ihan mihin päin maata vain? Pitää tehdä tilaus ja laittaa testiin!

 • Jenna F
  elokuu 28, 2020

  Onpa mielenkiintoinen konsepti. Mukana arvonnassa!

 • Jonna
  elokuu 28, 2020

  Mukana! Ois kiva kokeilla näitä🙂

 • Karo
  elokuu 28, 2020

  Nämä on niin hyviä ja helpottaa arkea!

 • Elviira Paasia
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa! Vaikuttaa mainiolta konseptilta!

 • Kaisa
  elokuu 28, 2020

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Kaiken maailman ruokahuoltoa helpottavat asiat otan heti kokeiluun. kun se maha on kaikilla pohjaton ja yksi ruoka helpottaa asiaa vain pariksi tunniksi -jos sitä ruokaa tarttee vielä tunnin tehdäkin… aina ei pysty!

 • Ida
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa! Feelian lohikeitto ja riisipuuro ainakin on hyvää, niitä on tullut testattua. 🙂

 • Johanna
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa! Yksi satsi ruokia Feelialta tilattu ja melkein syöty. Parasta on minusta just jousto, ruuat on jääkaapissa silloin kun niitä tarvii eikä ole välttämätöntä tietää niin justiinsa etukäteen. Itselleni testatuista parhaiten on maistunut merimiespata.

 • Noora
  elokuu 28, 2020

  Mukana ollaan!
  Olis aivan mahtava helpotus itelle, joka oikeestaan yksin pyörittää meijän huushollin ruokahuoltoa, sais tämäkin mamma välillä itelleen helpotusta 😃

 • Anniina
  elokuu 28, 2020

  Vau! Tämä oiskin mahtava, täytyypä ottaa tutkintaan 🤩

 • Jenni
  elokuu 28, 2020

  Meille tulisi niin tarpeeseen, koska pääsääntöisesti inhoan ruuanlaittoa, silloin kun olen yksin kahden lapsen (1v ja 3,5 v) kotona, joten tämä pelastaisi ainakin välillä äidin mielenterveyden 😂 Muuten ajattelin kokeilla ainakin tuota kylmäsavulohikeittoa, kuulosti herkulliselta ja helpolta arkiruualta.

 • Liisa
  elokuu 28, 2020

  Täytyis kyllä ottaa testiin.

 • Sara
  elokuu 28, 2020

  Tätä ois kiva testata! Mukana arvonnassa ehdottomasti!

 • Kaisamari
  elokuu 28, 2020

  Todellakin mukana arvonnassa, olen näistä haaveillut jo kauan, mutta en ole uskaltanut tilata. Kuulostaisi taivaallisen helpolta niihin kiireellisiin hetkiin kun arki vaan painaa päälle!

 • Tuija
  elokuu 28, 2020

  Niin mahtavalta kuulostaa!

 • Virve
  elokuu 28, 2020

  Kaikki ruoka tehdään kotona lapsiperheelle ja etätyöläiselle. Tästä olisi iso apu arkeen. Vahvasti harkitsen koe-erän tilausta. 😊

 • Hanne
  elokuu 28, 2020

  Niin mukana!

 • Katja
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa. Mä just angstasin sitä että lapset on vasta 9 ja 10 eli pitäis yrittää pitää yllä ruokahuoltoa vielä monta vuotta…

 • Katri
  elokuu 28, 2020

  Vitsit, nää menee kyllä varmaan kokeiluun tässä vauva-arjen keskellä! Äkkiselauksella bongasin tuolta lahjakortit, ja tuli mieleen et sehän ois ollu hyvä esim. yo-lahjaksi, kun sillon usein muutetaan pois kotoa. Juuri olen siis pähkinyt, mitä ostaisin veljelle, mutta hän jää kyllä vielä äidin helmoihin niin ei ihan hälle natsaa 😀

 • Suvi
  elokuu 28, 2020

  Mukana!

  Kiinnostaisi tietää, kuinka paljon näissä on suolaa.

  T. Kaksi nälkäistä aikuista ja vauvat 2x11kk

 • Päivi Perätalo
  elokuu 28, 2020

  Kuulostaa hyvältä 😊

 • TeeTee
  elokuu 28, 2020

  Ai jumpe, Feelia on kyllä aivan loistava konsepti, mutta olin päässyt unohtamaan koko homman. Nyt klikkailin ostoskoriin ja aaaah voi tätä helpotuksen tunnetta 😅

 • MT
  elokuu 28, 2020

  Pisteet kyllä tosiaan siitä, että kerrankin koko Suomen kattava palvelu! Vaikuttaisi näppärille, vaikka minäkin vähän eineksiä karsastan (ehkä turhaan…) ja haluan tehdä itse. Mutta näitä voisin testata, hinta on kohdillaan!

 • Maarit
  elokuu 28, 2020

  Todellakin mukana arvonnassa ja menee testiin kyllä! Mulla sama suhtautuminen eineksiin, mutta sitten taas välillä pakko joustaa ja oon mielummin stressitön äiti eineksillä kun pirttihirmu kotiruoilla 😉

 • Sini
  elokuu 28, 2020

  Helpottaisi varmasti meidänkin arkeamme. Mukana arvonnassa 😊

 • Hanna v
  elokuu 28, 2020

  Näitä on paljon kehuttu. Mekin halutaan kokeilla😊

 • Tipi
  elokuu 28, 2020

  Mukana 😍

 • Karoliina
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa! 🧡 Arjen helpotus ei ole ikinä haitaksi!

 • Teija
  elokuu 28, 2020

  Menee kyllä testiin ja iso plussa, että saa joka puolelle Suomea 👍

 • Kia
  elokuu 28, 2020

  Ehdottomasti mukana! Kiva olisi paljon harrastavien lasten ruokavalioon saada munakkaille vaihtelua 🤔🙈

 • Arleena
  elokuu 28, 2020

  Törmäsin Feeliaan ekan kerran kaks päivää sitten ja olin ihan, että eihän tää voi olla totta! Kuinka vaivatonta! Eli pakko olla mukana, jos vaikka pääsis pian testaamaan 🙂

 • Katja
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa

 • Lotta
  elokuu 28, 2020

  Olisi täydellinen osoite tiedossa tälle paketille.

 • Heli
  elokuu 28, 2020

  Jee, mahtava konsepti!

 • Hanna
  elokuu 28, 2020

  Tää on just tätä, kun on kotona puoli tuntia aikaa siihen että lasten pitää olla harkoissa ja itse niitä pitämässä. Näähän onnistuisi jopa siinä välissä!

 • Mira
  elokuu 28, 2020

  Mukana! Feelian valikoima kuulostaa tosi hyvältä 😊 pidän myös tiettyjä hätävararuokia aina kaapeissa ja olisi kiva saada niihin vaihtelua.

 • Jenni
  elokuu 28, 2020

  Mukana

 • Laura
  elokuu 28, 2020

  Tämä on kyllä täysin uusi tuttavuus! Mukana 🤗

 • Reetta
  elokuu 28, 2020

  Eiih tää pelastaisi monta päivää, kun isoin riita tulee siitä, kenen vuoro on käydä kaupassa ja keksiä päivän ruokalajit 😂👌

 • Jennao
  elokuu 28, 2020

  Tämä helpottaisi arkeamme valtavasti!:) Ja toisi varmaan uusia lemppariarkiruokia. Usein sitä tekee niitä samoja vanhoja, kun ei keksi uutta syötävää.

 • Nea
  elokuu 28, 2020

  Olisi kiva kokeilla 😄

 • HannaH
  elokuu 28, 2020

  Tämä lähtee kyllä testiin! 🤩

  • Valeäiti
   elokuu 29, 2020

   HannaH sinä voitit arvonnassa! 💪🏻💪🏻 Laitan sulle sähköpostia 🙂

 • johannaemilia
  elokuu 28, 2020

  Eh-dot-to-mas-ti mukana arvonnassa, mikä vain arjen ruokaruljanssia helpottava on tervetullutta 😍

 • Ppaa
  elokuu 28, 2020

  Omg! Odotin koko ajan että milloin kirjoitat tämän olevan vain pk-seudulla tarjolla…jes jes jes sitä ei tullut! Aivan mahtavaa!

 • Tiina
  elokuu 28, 2020

  Kuulostaa ihanalta! 😊

 • Minna
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa

 • PaulaT
  elokuu 28, 2020

  Ollaan etäkouluaikana kokeiltu ja ihan huippu arjen pelastaja oli! Nyt kun arki taas alkoi niin ruuanlaittoon kaipais kyllä helpotusta.

 • Jenni Valkonen
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnasta! Oon niin fiiliksissä näistä! 😍

 • Riina
  elokuu 28, 2020

  Voi, mukana!!

 • Mika Valkonen
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa 😊

 • Tiina
  elokuu 28, 2020

  Naapuri näitä tilailin etäkoulun aikana ja kehui. Itellä jäi testaamatta. Mut ehkä nyt ois mun vuki testata 😊

 • Hanna
  elokuu 28, 2020

  Täysillä mukana!!

 • Noora
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa! ☺️

 • Päivi
  elokuu 28, 2020

  Oispa kiva voitto, näitä täytyy päästä kokeilemaan! 😊

 • Kaisa
  elokuu 28, 2020

  Mukana, maukkaalta kuulostaa

 • Viola
  elokuu 28, 2020

  Kuulostaapa hyvältä! Mukana arvonnassa! 🙂

 • Ellu
  elokuu 28, 2020

  Keväällä oli näitä jo tarkoitus kokeilla, kun oli etätyöt ja kaikki kolme lasta kotona, mutta se sitten jostain syystä jäi. Nyt täytyy ainakin tuo alekoodi hyödyntää, ellei arpaonni suosi! 😊

 • Matleena
  elokuu 28, 2020

  Oooo!!! 🤩 Ehdottomasti mukana, koska, noh, ne pinaattiletut.. 🙈

 • Koohoo
  elokuu 28, 2020

  Mukana, teini vetää kolme lämmintä ateriaa päivässä 😅

 • Mari
  elokuu 28, 2020

  Ehdottomasti mukana, kuulostaa loistavalta konseptilta!

 • Liisa
  elokuu 28, 2020

  Mukana!

 • Maija
  elokuu 28, 2020

  Testiin, jea! Mukana siis arvonnassa 🙂

 • Annika
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa, tämän voitto olisi tosi kova juttu!

 • Miia
  elokuu 28, 2020

  Loistokonsepti ruuhkavuosiin!❤

 • Linda
  elokuu 28, 2020

  Nam, mukana! Kahden pienen lapsen kanssa kaikki ruokailuhelpotukset tulevat tarpeeseen…

 • Marjo
  elokuu 28, 2020

  Mukana! Tämä konsepti on tullut niin monessa yhteydessä esille, että jos sitä nyt viimein pääsisi testaamaan…

 • Anu
  elokuu 28, 2020

  Mukana arvonnassa!

 • Kirsi
  elokuu 28, 2020

  Pakko kyllä osallistua! Tää kuulostaa niin mahtavalta arjen helpotukselta! 😊

 • Susu
  elokuu 29, 2020

  Oi nää on vielä testaamatta! Kuulostaa kyllä oikein arjen pelastajilta!

 • Sannamarianna
  elokuu 29, 2020

  Huippua!

 • Anna
  elokuu 29, 2020

  Mukana kilpailussa. Tulisi kyllä niin tarpeeseen tämä! 😍

 • Hanna
  elokuu 29, 2020

  Mukana! Ihanan helpon kuuloista.

 • Anni
  elokuu 29, 2020

  Wau! Mukana arvonnassa.

 • Pia
  elokuu 29, 2020

  Huh, vieläkö kerkee osallistua? 😊
  Olisi aivan MAHTAVA setti tähän ekaluokan aloittaneen, päiväkotilaisen ja 2 päivätyöläisen arkeen!!

 • Anna
  elokuu 29, 2020

  Mukana arvonnassa! Tämä voisi nousta arjen pelastajaksi 🙂

 • Pirunpaskanrinsessa
  elokuu 29, 2020

  Tämä tulisi nyt niin tarpeeseen!

 • Iitu
  elokuu 29, 2020

  En tiennyt tästä palvelusta. Kiitos kun kerroit. Siis todella, kiitos!

  • Valeäiti
   elokuu 29, 2020

   jee, ole hyvä! ilo levittää sanomaa!