Nyt saa kadehtia – minulla on jotain mitä (selvästi) kaikki janoavat

Muistatteko kun kerroin että olen tosi kateellinen ihminen?

En ole ainoa.

Tiesin toki että minua kadehditaan – jumalainen vartaloni, uskomaton tukkani, viiltävä älykkyyteni ja oivaltava huumorini yhdistettynä suorastaan hämmentävään nöyryyteen ovat todella kaiken vihreyden arvoisia.

Tai kuten eräs teistä kommentoi:

”..mitä vittua, miten jengillä on rahaa rakennuttaa jotain isoja omakotitaloja tänne Helsinkiin ja miettinyt naurettavasti kuinka kiva olis nojailla johonkin uututtaan hohtavaan keittiösaarekkeeseen viinilasi kädessä ja huokailla elämän ihanuutta.”

Upeasti kiteytetty, juuri tätä elämäni on!

Nyt olen kuitenkin vahingossa löytänyt sen pahimman kateuden kohteen. Asian, josta tulen saamaan hirvittävästi pahaa verta nyt kun tämän täälläkin julkistan, mutta haluan korjata virheeni.

Lupaan, ettei tarkoitukseni ollut kehuskella tällä, hieroa suolaa haavoihin. Se nyt vaan sattui siinä saarekkeeseen nojaillessani osumaan käteen juuri Insta-storyn aikana ja pakkohan se oli tunnustaa, että meillä nyt sitten tämäkin on.

Sain välittömästi aiheesta kymmeniä (yhden kymmennen verran) viestejä. Että ei ole totta, minäkin olen aina tuosta haaveillut! Tai: minulla oli tuo mutta se hävisi kaksi vuotta sitten enkä pääse surustani yli.

Ymmärrän, se on ollut varmasti valtava menetys. Olen pahoillani.

Olen kiitollinen, että minulle on näin suuri onni suotu vaikka niin paljon muutakin jo elämässäni saan. Oli puhdasta onnea, että löysin sen paikallisesta K-marketista – kuka olisi voinut aavistaa että se on siellä! Nyt aion tehdä kaikkeni, että muillakin olisi tähän samaan onneen mahdollisuus.

Oltermanni-juustokupu. Täydellisen sopiva, helppo ja oleellinen Oltermannin kuluttajille. Se meillä nyt vihdoin on, vuosien haaveilun jälkeen. Mitä muuta ihminen muka tarvitsee? Ei mitään, sanon.

Valio, jos kuulette tämän ja olette ollenkaan hydäsydämisiä, kertokaa nyt ihmisille mistä näitä kultaisia onnen pyörylöitä voi saada. Kiitos.

20 Kommentit

 • Iina

  Toi on kova! Meillä on yksi jo paljon käytetty yksilö jostain 10 vuoden takaa, mut ei todellakaan ois pahitteeksi löytää toinen.

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   Mä toivon että tää kestää kaksi vuosikymmentä!

 • Milla

  MEILLÄ ON SAMA!!! Löytyi cittarista kymmenen vuoden metsästyksen jälkeen ja ihan sen takia piti ostaa euron kalliimpaa oltermannia :’D

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   YMMÄRRÄN TÄYSIN.

 • Irina

  Aikamoista, nostan hattua! Tervetuloa Oltermannikupulaisten kerhoon!

  Itse sain kyseisen keräilyharvinaisuuden anopiltani, joka jemmaili kahta yksilöä! Hän oli löytänyt näitä eräästä kaupparyhmästä eräästä Länsi-Uudellamaalla sijaitsevasta kaupunkikeskuksesta, jossa niitä on joskus ollut saatavilla.

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   Kiitos! Täällä on hyvä olla!

  • Satsu

   Eissaakeli, ei muuta ku anopile tupatarkastus!

   • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

    Nonni! Siitä sit!!

 • Maria

  Meillä oli tuollainen, mutta se katosi…? Ehkä jonkun kyläilijän käsilaukkuun….?

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   TÖRKEETÄ!

 • Tytti

  Minkä omaisuuden mä olen menettänytkään kun en ole myynyt meidän omia isolla rahalla eteenpäin! Anoppi oli vuosikymmeniä valiolla töissä niin noita tuli meille asti, mutta tarpeettomana ne on annettu johonkin lasten hiekkalaatikkoleikkiin tjsp. Ei tullut mieleenkään että kyseessä on muumimukien veroinen keräilyharvinaisuus! 😀

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   Voooiii hyvänen aika mikä menetetty mahdollisuus!!

 • Marjut

  Mulla oli kerran se kupujen mersu: oltermannin juustokupu. Mutta se halkes! Tämänkin olen omistanut, mutta se on hukkunut.

  Tiedän millaista on omistaa kaikki. Ja sitten se menettää.

  Ps. Uskon kupujen hävittämisen johtaneen maitoallergiaan.

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   Aivan saletisti muuten johtui siitä. Saatanan kuvut.

 • Sanna Valion markkinoinnista

  Emmepä osanneetkaan aavistaa, miten odotettuja nämä Valio Oltermanni -juustokannet olivat 🙂

  Uusia kansia oli nimittäin saatavilla osasta K-kauppoja syyskuussa, ja ne menivät kuin kuumille kiville. Täytynee aloittaa seuraavan kannen suunnittelu 🙂

  Kivaa syksyä!

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   Kerro Sanna heti jos niitä tulee lisää niin vinkkaan kaikille niiden perään itkeville! 🙂 Kiva kun kommentoit!

 • Anneli

  Pakko oli kommentoida ekaa kertaa. Luin juttusi juustokuvusta ja seuraavana aamuna katsoessani oltermannia omassa repsottavassa pakkauksessaan aamupalapöydässä tunsin outoa, syvää pettymystä. Muistin sitten, että olin nähnyt edellisenä yönä unta, jossa meilläkin oli tuollainen kupu. En siis ole yhtään kateellinen…

 • Kristus

  Mä en ymmärrä tätä kupua. Mulla oli sellanen, mut heitin mäkeen, koska se oli mun mielestä sekä ruma että hankala, turha suorastaan. Ehkä mä käsittelen juustoani jotenkin toisin kuin muut. Olen ehkä erilainen nuori. Tai siis vaan erilainen. ?

 • Sonja Auvinen

  Tuo on aivan täydellinen! Meillä on ollut se myöskin varmaan 10 vuotta, ei tosin mitään mielikuvaa, mistä se on tullut. 😮 Mutta tämän myötä meillä syödään siis käytännössä pelkkiä Oltermannin muotoisia juustoja! 😀

  -Sonja

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   haha, totta siihen se ohjaa! 😀

Tämän viestin kommentit on suljettu.