Raskausviikko 15: Hehkeä toinen kolmannes, missä olet?

viimeinen kolmannes

Raskausviikko 15

HALLELUJA KIITOS AMEN JA JES – pahin pahoinvointi on ohi. Jos vain muistan syödä kuin lapsi – useasti, vähän ja perusruokaa – homma on hallussa. Jos illan lämmin ateria jää välistä, tilanne on toinen. Mutta tämän kanssa pärjään jo!

Härän kokoinen nälkä ei ole lähtenyt mihinkään. Kirjaan luotettavaan raskauskirjaani isolla tussilla NÄLKÄ. Siihen viereen mihin olen ensimmäisen raskauden kohdalle kirjoittanut “Hanne 27v :)” Voi apua miten paljon tässä onkaan aikaa vierähtänyt välissä.

Tajuan ensimmäisen kolmanneksen olevan ohi. En missään nimessä sanoisi tätä siksi toiseksi hehkeäksi kolmanneksi, mutta alan aavistaa että se voi olla nurkan takana. Vatsan pojalta alkaa tuntua jo jotain kovempaa ja fiilis on lähtökohtaisesti parempi kuin aiemmin. Jaksan vähän liikkuakin.

Mitä tulee siihen vatsan liikehdintään, alan uskoa olleeni oikeassa, nämä muljahdukset todella muuttuvat selkeämmiksi töytäisyiksi.

Ihanaa <3

 

Lue myös: 

2 Kommentit

 • Petra / Viilankantolupa

  Ihan ekaksi, onnea! Sekä siitä, mikä on saanut alkunsa, että siitä, että läksitte. Mä oon lukenut näitä sun raskausjuttuja sormien välistä tirkistellen, sillä sanoitat tosi kiusallisesti ajatuksia, jotka ovat toisinaan risteilleet myös oman tukan alla. Siis, mitenkä — tai että onko— entäs jos— siis ei. Kertakaikkiaan EI. 😀 Nyt pois tämä, nämä ja kaikki harhailevat ajatukset, APUA! 😀

  Mä olin, kuten varmaan aika moni muukin, täysin varma, ettei koskaan enää. Tässä ollaan ja näin ja on vaikeeta ja missä mun elämä ja yksityisyys ja vapaus ja varmasti menee sitten jotain pieleen ja ja ja, mutta kun näen, miten hieno ihminen tuosta pienestä pellavapäästä on kaiken säätämisen keskellä seitsemässä vuodessa kasvanut, en vaan pääse yli ajatuksesta, että mitä jos. Toistaiseksi asian toinen osapuoli on päässyt asiasta niin lennokkaasti yli, että omat haihattelut eivät pääse turhaan valloilleen, mutta KIITOS, että saamme seurata tätä ihmettä liki reaaliajassa.

  Oot mun voimaeläin. Haleja täältä etäältä.

  • Valeäiti Näytä tarjouksen tekijä

   Voimaeläin! <3 Koita saada se toinen osapuoli laskeutumaan alas jos sulla on noin vahva fiilis asiasta 🙂 Ehkä se voikin toimia ihan OK?

Tämän viestin kommentit on suljettu.